Благотворителността в този ден увеличава няколко пъти добрата карма

  • 29 май 2024 05:49

  • 6424
  • 0
Благотворителността в този ден увеличава няколко пъти добрата карма
© pixabay

Луната е в знак Водолей до 03:34ч на 30 май

Луната във Водолей е противоречив, но благоприятен период. Струва си да бъдете внимателни при пътуване, като избягвате екстремни хобита, тъй като рискът от нараняване е висок. Не се запознавайте през този период: романтичната комуникация ще бъде приятна, но може да донесе и разочарование. Хората са в настроение за комуникация, сътрудничество и лесно намират общ език. Но не трябва да забравяте да поддържате малка дистанция: определено не трябва да нахлувате в личното пространство на някой друг и да поставяте свои собствени правила там. Не бива да се поддавате на емоциите и да прекалявате с критиките на околните. Това не е време за рутинни и скучни неща, но е чудесно за радикални промени и смели решения. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време да се занимавате с това, което ви увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

След 17:21ч Луната преминава на празен ход до 03:34ч на 30 май.

Лунен календар: 21 лунен ден от 01:35ч на 29 май до 02:03ч на 30 май

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Потенциалът на 21-ия лунен ден може да бъде изключително полезен за енергичните хора, живеещи с висока скорост. Желанието да получите резултати е толкова силно, че лесно можете да пренебрегнете някои от интересите си, за да постигнете целта си. Не е препоръчително обаче открито да пресичате пътя на по-силен конкурент днес.

Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност. Дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова е препоръчително да не давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

21 лунен ден е също ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят дава чудесна възможност да се отървете от лошите навици. Нещата се случват по-лесно не само психологически, но и по-лесно се преодолява физическата зависимост.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе много нови и интересни неща, приятни емоции. Особено неподходящо време за изясняване на отношения и скандали. 21-ият лунен ден може да донесе емоционална нестабилност и повишени вътрешни противоречия. Трябва да обърнете внимание на емоциите си и да избягвате остри реакции. Ниската енергия на деня може да предизвика дразнене или умора, така че си струва да избягвате конфликти. Важно е да отделите време за почивка и саморазвитие.

Сексът сега е добре да бъде изпълнен с необичайни, творчески и иновативни идеи.

Противоречив, но благоприятен период

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6424 0

Свързани новини

Водещи новини