Противоречив, но благоприятен период

  • 28 май 2024 06:08

  • 5443
  • 0
Противоречив, но благоприятен период
© Novini.bg/Canva

Луната е в знак Водолей до 03:34ч на 30 май

Луната във Водолей е противоречив, но благоприятен период. Това не е време за рутинни и скучни неща, но това е чудесно време за радикални промени и смели решения. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели. През периода на Луната във Водолей хората могат да изпитат необяснима нужда да пътуват, да търсят нови впечатления и преживявания. Това е период на вдъхновение и творчество. Настроението е променливо. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки. 

Седмичен хороскоп от 27 май до 2 юни

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: 20 лунен ден от 01:01ч на 28 май до 01:35ч на 29 май

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки. Борбата за място под слънцето се засилва, но всеки е свободен да реши дали да стане благороден орел или лешояд.

Следете за своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение, главното е да сте искрени. Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. Направете това, което обстоятелствата изискват. 

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден осъществите ново запознанство, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг. 

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи и за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично ниво става неговото изчистване. Уязвим е стомаха, затова е добре да не се претоварва с храна. Водата притежава в този момент целeбни свойства. 

Денят е травматичен, трябва да има повишена предпазливост. Сънищата могат да бъдат пророчески. Чудесен ден за практикуване на осъзнато сънуване.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5443 0

Водещи новини