Седмичен хороскоп от 27 май до 2 юни

  • 27 май 2024 08:57

  • 16444
  • 0
Седмичен хороскоп от 27 май до 2 юни
© Ивелина Пенчева/pixabay

Астро-аспекти

На 28 май Меркурий секстил Сатурн

На 31 май Меркурий съвпад Уран

Луната през седмицата се движи в знаците –  Козирог, Водолей, Риби и Овен

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

27.05. 23:03 - 27.05. 23:46
29.05. 17:21 - 30.05. 03:34

01.06. 05:58 - 01.06. 06:29

Овен – На работното място ще започнете да мислите по-сериозно за работата ви. В състояние сте да поемете повече отговорности. Астралната конюнктура показва, че ще трябва да бъдете по-търпеливи и да не се поддавате на импулсивността си. В противен случай може да се сблъскате с много трудности. Трябва да промените някои неща, за да сте напълно удовлетворени от ежедневието си. Нови запознанства няма да липсват и ако сте необвързани, може да се появи някой, който да флиртува с вас и да привлече интереса ви.

Благоприятни дни – 28, 29.05.

Бъдете внимателни – 27.05.; 01, 02.06.

Телец – Решенията, които вземате, вероятно ще имат трайно въздействие върху ежедневието ви. Ето защо е наложително никога да не ги приемате с лека ръка. Тази седмица ви очакват някои приятни изненади. За да укрепите още повече връзките си, ще сте готови да направите някои компромиси. Идва времето, когато можете лесно да преобразите дома си, погледа си към света, да намерите нова мотивация, любовта и всичко, към което се стремите. Вашите желания могат да видят бял свят. Трябва да слушате повече себе си, а не хората около вас.

Благоприятни дни – 30, 31. 05.

Бъдете внимателни – 28, 29.05.

Близнаци – През следващите дни се подгответе да се изправите пред изключителна енергия, която ще ви бъде много полезна, за да продължите напред с проектите си. Бъдете внимателни към заобикалящата ви среда. Скоро може да ви бъдат предложени нови възможности. От вас зависи да прецените дали си заслужават. Вместо да се опитвате да промените ситуацията си, ще имате възможност да се възползвате от нейните предимства. Шансовете ви за любовни завоевания са отлични. Ако нямате партньор, следващите дни ще са много подходящи за флирт, а може би и за нещо повече.

Благоприятни дни – 28, 29.05.; 01, 02.06.

Бъдете внимателни – 30, 31. 05.

Рак – На работното място ще давате най-доброто от себе си. Доволни сте от представянето си и от перспективите, с които разполагате. Самоконтролът и известна гъвкавост ще ви помогнат да се справите с трудностите в работата. Трябва да се научите да бъдете емоционално независими и да не позволявате на всяко малко нещо да ви изважда от равновесие. Всичко, което се случва сега, подготвя почвата за нови, красиви неща, които ще се появят в живота ви. Имате нужда от открито, спокойно отношение, не се съпротивлявайте на промяната.

Благоприятни дни – 30, 31. 05.

Бъдете внимателни – 01, 02.06.

Лъв – Започвате да разбирате по-дълбоко физическите и духовните неща в живота си. Ако сте изненадани, че сте станали по-твърди по отношение на определени аспекти от живота си, би било добре да погледнете и да осъзнаете степента, в която контролът диктува / влияе на вашите действия. Ще бъдете в конструктивно настроение, което ще ви помогне бързо да разрешите деловите въпроси. Можете да си поставите най-високите цели, възможно е бързо да постигнете това, което искате. Ще се запознаете с много нови хора.

Благоприятни дни – 01, 02.06.

Бъдете внимателни – 28, 29.05.

Дева –  Като цяло предстоящата седмица ще бъде доминирана от благополучието. Позволете на жизнената енергия да тече през вас безпрепятствено, бъдете креативни и подхождайте към ситуациите по различен начин. В емоционален план изпитвате колебания, от пълно безразличие и съсредоточеност върху работата в началото на седмицата до еуфория и страстни излияния на емоции в края на седмицата. Трябва да намерите баланс между работата и личния живот. Освободете се от всички съмнения, не позволявайте да бъдете повлияни от мнението на другите. Знаете какво да правите, ако сте достатъчно внимателни, ще се приближавате все по-близо до вътрешната истина.

Благоприятни дни – 27.05.

Бъдете внимателни – 30, 31. 05.

Везни – Не се интересувайте твърде много от мнението на хората около вас, обърнете внимание на това, което искате да постигнете. Помислете какви са ви ползите, тъй като времето за творчески възможности започва. Вселената е готова да ви подкрепи, независимо дали става въпрос за нова работа, преместване на друго място или започване на нов проект. Ще действате изключително рационално, а емоциите ще оставите почти напълно настрана. Както подхранвате тялото си, подхранвайте и душата си с нещата, които ви дават сила и ви помагат да се чувствате по-автентични, спонтанни и живи.

Благоприятни дни – 28, 29.05.

Бъдете внимателни – 27.05.; 01, 02.06.

Скорпион – Вие сте в хармония със собствената си природа и Вселената ви осигурява точно това, от което се нуждаете. Релаксацията ще ви помогне да имате свежи идеи, божествено ръководство и енергия. Освободете енергията си, спрете да фокусирате вниманието си върху миналото. Нищо ново не може да се случи, ако се придържате към минали рани и гняв. Не постигате нищо друго, освен да натоварвате сърцето си. Прекарвайте повече време на открито и се наслаждавайте на лечебната енергия на природата. Намалете темпото и се наслаждавайте на живота.

Благоприятни дни – 30, 31. 05.

Бъдете внимателни – 28, 29.05.

Стрелец – Тази седмица е прекрасно предизвикателство за вас да се "събудите", да се оживите и най-накрая да преминете към действие. Необходимо е да намерите собствения си ритъм сега и да се настроите, като не позволявате да бъдете повлияни от външния свят. Ако известно време не сте успели да намерите решение на определена ситуация, би било добре да потърсите съвет от някого, на когото имате доверие. Не се отказвайте от мечтите си, върнете се към тях и им оставете свободата сами да избират формата, в която да се проявяват в реалността.

Благоприятни дни – 28, 29.05.; 01, 02.06.

Бъдете внимателни – 30, 31. 05.

Козирог – През тази седмица обърнете малко повече внимание на детайлите, защото в това се крие решението, което ви трябва. От съществено значение е да обърнете внимание на предложенията и решенията, които се появяват сега, но да ги разгледате през филтъра на интуицията си. Намирате се в много плодотворен период, който най-много ще се отрази в работната сфера, тъй като ще сте пълни с творения и нови идеи. Излизайте по-често на публични места и общувайте повече. Има шанс да срещнете човек, който ще остане в живота ви за дълго време.

Благоприятни дни – 30, 31. 05.

Бъдете внимателни – 01, 02.06.

Водолей – Резултатите от предишните ви дейности ще започнат да се появяват. Тази седмица ви предлага изобилие и напредък. Старайте се да ръководите действията си с ума си, не от емоция. Има хора близо до вас, които са на една и съща дължина на вълната, не ги пренебрегвайте, тъй като те допринасят за това да се чувствате добре. Бъдете особено внимателни по отношение на парите: има голям риск да се срещнете с измамници. Подсигурете си повече комфорт и спокойствие. Старайте се да организирате правилно приоритетите си.

Благоприятни дни – 01, 02.06.

Бъдете внимателни – 28, 29.05.

Риби – Не позволявайте на другите да вземат отговорни решения в живота ви, независимо колко близки са те. Ако оставите другите да решават вместо вас, животът ви няма да бъде по-лесен или по-спокоен. Започнете да се доверявате повече на това, което чувствате, защото интуицията ви е най-сигурният ви водач. Само вие знаете кое е най-доброто за вас, освободете се от критиките и скептичните съвети, вслушайте се в сърцето си. Мнението на другите не трябва да бъде на първо място за вас. Не забравяйте, че можете да направите всичко и дори по-добре, отколкото си представяте.

Благоприятни дни – 27.05.

Бъдете внимателни – 30, 31. 05.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16444 0

Свързани новини

Водещи новини