Днес вие сте създатели на вашата реалност

  • 27 май 2024 06:19

  • 7449
  • 0
Днес вие сте създатели на вашата реалност
© pixabay

Луната е в знак Козирог до 23:46ч на 27 май

Луната също ще ни дари с някои качества на Козирог. Ще станем по-отговорни и дисциплинирани. Но много хора ще седят в зоната си на комфорт и рязко ще намалят комуникацията с другите - за известно време ще трябва да се примирят с пристъпи на бягство. Луната в Козирог е вашият архитект, който ви помага да проектирате бъдещето, да поставите идеята си във форма и да фиксирате резултата. Ако имате ясен план, започнете да го прилагате сега. Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Да се избягва безпорядъка. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. 

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: 19 лунен ден от 00:17ч на 27 май до 01:01ч на 28 май

Енергията на 19-ия лунен ден е фина, но силна, като паяжина и участва в процесите на сътворението, където всички живи същества са свързани с една нишка. Под тази Луна всичко е естествено, няма случайности и съвпадения. В този ден вие ставате създатели на вашата реалност.

Ден на нашите заблуди и грешки. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. 

Транзит на Юпитер през Близнаци

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден е неблагоприятен и труден. Ако искате да отидете на среща, изберете друг ден. Срещата може да прерасне в кавга, ако се появи неочаквано чувство на негодувание. Може дори да не осъзнавате, че думите ви силно са повлияли на партньора ви. Ако имате проблем, не се опитвайте сега да го решите, особено чрез емоционални изявления, проявата на емоции може само да влоши ситуацията. Интимните отношения също е добре да прескочите сега. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7449 0

Свързани новини

Водещи новини