Време за наслада от всички нюанси на земния живот

  • 25 май 2024 06:01

  • 5209
  • 0
Време за наслада от всички нюанси на земния живот
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 18:37ч на 25 май

Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. Социалния и обществения живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Ограниченията се понасят трудно. Ентусиазмът, но и недоволството от определени неща, са движещите сили за промяна.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. 

Луната е на празен ход от 17:48ч до 18:37ч., след което влиза в знак Козирог.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 23:23ч 

Под тази луна няма място за тъга и скръб, това е време за наслада от всички нюанси на земния живот, неговите цветове, звуци и аромати. Днес трябва да се лее река само от любов. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте, пейте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. 

Седмичен хороскоп от 20 до 26 май

На този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост.  Луната освобождава хората от всякакви стеснения и комплекси. 

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Денят е енергийно наситен и онези, които са развити духовно могат да получат откровения и има възможност да познаят истинската любов. 

Пасивен ден, свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добър и щастлив ден, на постигане на вътрешна свобода, радост от съществуването. Счита се, че е свързан със Слънцето, затова трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и хората, които обичате.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Необходимо е да има хармония във всичко. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега не бива да се живее по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

В този лунен ден е хубаво да се пие червено вино. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и интимност. 

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 23:23ч на 25 май до 00:17ч на 27 май

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5209 0

Водещи новини