Завесата, която съществува между различните измерения, става лека и крехка в този ден

  • 21 април 2024 06:00

  • 2680
  • 0
Завесата, която съществува между различните измерения, става лека и крехка в този ден
© Pixabay

Луната е в знак Везни от 06:09ч до 18:21ч на 23 април

Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Хората в дните на Везни са повече добронамерени, те са тези, които ще се опитат да направят живота по-лесен, миротворци в трудни ситуации. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да вземем важно решение, да направим избор. Затова отлагайте важни решения за по-добри времена.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 17:54ч

13-ият лунен ден е специален - дори във въздуха можете да почувствате някои промени. Мистика, необичайност цари навсякъде. В действителност завесата, която съществува между различните измерения, става лека и крехка в този лунен ден. Хората, които имат добър вътрешен инстинкт и развити интуитивни способности, имат уникалната възможност да се потопят в тайните на Отвъдното и Непознатото. Много хора ще изпитат невероятна жажда за духовни търсения. В края на краищата нашият вътрешен свят също има много тайни и загадки - те трябва да бъдат опознати и осъзнати.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили

По-лесно е да преодолеете собствените си страхове и несигурността относно успеха на крайния резултат и да се решите да предприемете действия, за които преди сте мечтали, но не сте се осмелявали. Ако сте спазвали всички инструкции преди и сте използвали лунната енергия в правилната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има пълно енергийно рестартиране. Творческите личности ще бъдат посетени от своите музи и ще имат прилив на вдъхновение и идеи. Ако нямате намерение да предприемате нищо, малко е вероятно прозрението да се излее над вас. Енергията на Луната дава добро презареждане.

Всичко, което има формата на кръг, в този момент има специална енергия. Затова обърнете внимание на подобни предмети.

Всички знания, придобити в тринадесетия лунен ден, се усвояват незабавно и лесно се прилагат на практика. Приемайте колкото се може повече информация от книги, интернет ресурси, научни списания - всичко може да ви бъде полезно в бъдеще. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. В този лунен ден могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен. Това е най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри.

Следва 14 лунен ден от 17:54ч на 21 април до 18:56ч на 22 април

Старайте се да бъдете в спокойно, добронамерено настроение и да не влизате в спорове. Не се опитвайте да изяснявате отношения, не се ядосвайте, а напротив, отдайте на близките си вашето внимание, любов.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2680 0

Водещи новини