Успешни ще бъдат повечето начинания

  • 18 април 2024 05:51

  • 4587
  • 0
Успешни ще бъдат повечето начинания
© pixabay

Луната е в знак Лъв до 17:12ч на 18 април

Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Смелостта, радостта от риска, щедростта, силата, благородството, креативността и острият интелект са характерни за това време. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Днес са актуални "въпросите на сърцето". Фокусът ще бъде върху тези, които обичате.  Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е подходящо за веселие, приятелско събиране. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата. Може да се обади радикулита. Трябва да избягвате всичко, което натоварва сърдечния мускул, но физическата работа не е проблем, когато сте в пълно здраве. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте, особено ако имате такива проблеми.

Луната излиза на празен ход от 15:03ч до 17:12ч. Нищо важно да не се предприема. След това Луната влиза в знак Дева, където ще остане до 06:09ч на 21 април.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:49ч

Символът на този ден е фонтанът. Животът наистина е в разгара си и ще бъде невъзможно да се скриете от безумната енергия на деня. Това не означава, че трябва да сте в шумна компания – можете да се занимавате със саморазвитие и творчество.

Добър ден за съвместни дела с добре познати хора. Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали, само не претоварвайте своя организъм, защото е опасно. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Не трябва да се гладува. Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки.

Следва 11 лунен ден от 14:49ч на 18 април до 15:51ч на 19 април

Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Време, в което са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Не бъдете пасивни, но и да се претоварвате не бива. Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Да не се предприемат рисковани дейности. Всичко започнато в това време, трябва непременно да се доведе докрай.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития и промени

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори някоя невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4587 0

Свързани новини

Водещи новини