Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате усещане, че някаква зла сила ви пречи

  • 16 април 2024 05:53

  • 3372
  • 0
Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате усещане, че някаква зла сила ви пречи
© Pixabay

Луната е в знак Лъв от 05:25ч на 16 април до 17:12ч на 18 април

В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите. Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността, повечето дела се отдават лесно. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Добре е да се дават и получават подаръци, да се устройват приятни сюрпризи.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите. Остеопатичният масаж на гърба ще подобри благосъстоянието ви! Педикюрът ще има блестящи дългосрочни резултати.

Лунен календар: 9 лунен ден от 12:38ч на 16 април до 13:44ч на 17 април

Това е неблагоприятен и много труден ден. Някои го наричат сатанински. Негативното влияние на нощната звезда ще се усеща буквално на всяка крачка. Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате усещане, че някаква зла сила ви пречи. Всяка работа ще се превърне в скучна рутина и истински кошмар, ще започнете да се дразните, да се уморявате бързо и в резултат на това да разваляте настроението не само за себе си, но и за тези, които са се случили да бъдат до вас в този момент. Не си струва да се заемате с нещо фундаментално и сериозно в 9-ия лунен ден - просто рискувате да пропилеете деня, защото резултатът не само няма да ви зарадва, но можете да правите такива неща, последствията от които, уви, ще бъдат невъзможни за коригиране.

В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Тъй като фазата на Луната се променя, енергийното поле е особено уязвимо. Дори и най-спокойните хора ще изпитат пристъпи на раздразнителност и ще се разпадат от дреболии. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Април и май са специални месеци за транзитирането на Уран - кой и как може да се възползва от тези енергии

Факт е, че в 9-ти лунен ден има рестартиране, когато се актуализират допълнителни програми на бъдещето. Оттук може да има и изблици на негативни мисли, тревоги и страхове, които могат да бъдат силно преувеличени. Вашите действия също не трябва да развалят настроението на другите, грубо да нарушават техния комфорт, права и нужди и ако това се случи, трябва да се извините навреме.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат насилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

В девети лунен ден не се препоръчват покупки, нито големи, нито малки. Този период е предназначен единствено за изхвърляне на ненужни неща. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате храна, задоволявайте се с това, което имате. Всичко, което се купува днес, е изпълнено с някаква опасност.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3372 0

Водещи новини