Този ден може да окаже влияние върху всички дни до новолуние

  • 31 март 2024 06:00

  • 6706
  • 0
Този ден може да окаже влияние върху всички дни до новолуние
© Freepik

Луната е в знак Стрелец до 07:06ч на 1 април

Дните на Стрелеца са пълни с оптимизъм, време за постоянно движение. През този период е трудно да останете на едно място или да се съсредоточите върху детайлите. Луната в Стрелец също може да доведе до висока емоционална чувствителност и нестабилност, тъй като е знак, свързан с бурни емоции и енергия. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Хората започват да се стремят повече към социума, обществения живот, социалните отношения, стават по-философски настроени. Тези дни са много подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния. Може да възникне неудържимо желание да си похапнете повече каквото ви се прииска. Да се избягва обаче мазна и тежка храна. Трябва да внимавате с остри предмети и инструменти, защото има повишен риск от нараняване поради небрежност или бързане.

Лунен календар: 21 лунен ден от 00:32ч на 31 март до 02:37ч на 1 април

Този ден може да окаже влияние върху всички дни до новолуние. Денят има мощна енергия, която събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. Символи на деня са кон, колесница. Тялото е колесницата, разумът е колесничаря. Благоприятно време за активни действия, за въплъщение на идеи в конкретни дела, но само позитивните дела ще бъдат осветени. С днешният лунен ден е свързана възможността да станете по-добри и да проявите рицарските си качества. Става преобразуване на вътрешната структура на човека.

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

На двадесет и първия лунен ден се препоръчва да направите равносметка на това, което сте направили и какво сте успели да постигнете. Бъдете честни в този ден. Покажете благородствои доброта на душата. Настроението е приповдигнато, музата може да седне на рамото ви още от сутринта и да ви шепне идеи. Не бързайте да ги прилагате: ако желанието за създаване не изчезне, действайте, но ако мързелът ви атакува следобед, запишете умните мисли в тетрадка и ги оставете да узреят.

Днес творческата енергия се активира. Ден за благотворителност, както и революционен ден. Неговите основни характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Чуйте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Добър ден за вземане на решения.

Дори и най-пасивните по природа хора днес стават по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички се увеличава самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Също така през този период може да почувствате повишен интерес към общуването с други хора, което може да помогне за подобряване на отношенията и укрепване на социалните връзки. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте обаче изясняване на отношенията.

Веднъж завинаги оставете лошите навици, защото сега ще успеете по-лесно от всякога. Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Днес трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятър. За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус, отидете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да привлечете правилните и преди всичко хората, от които се нуждаете, трябва да оцветите косата си в светъл тон. Благоприятно за укрепващи процедури за коса, тонизиране. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6706 0

Свързани новини

Водещи новини