Мантри за всеки ден от седмицата от 25 до 31 март

  • 25 март 2024 16:31

  • 3129
  • 0
Мантри за всеки ден от седмицата от 25 до 31 март
© Pixabay

Дошло е време да се съсредоточим върху красивите моменти от живота, да се научим да търсим решения, да решаваме проблемите си, без да се притесняваме твърде много, да пазим душите си от цялата негативна енергия около нас и да се наслаждаваме на това, което наистина има значение.

Мантрата за понеделник:

Обещавам да защитя душата си от цялата негативна енергия около мен. Обещавам да защитя сърцето си от цялото нечестие на хората.

Мантрата за вторника:

Днес избирам да се съсредоточа върху наистина красивите моменти. Уча се да търся решения, да решавам проблемите си, без всякакви притеснения.

Мантрата за сряда:

Моят свят е изпълнен с доброта. В съзнанието ми цари тишина. Има радост в душата ми. Нищо не може да промени всички тези прекрасни неща.

Мантрата за четвъртък:

В моя свят всичко е наред. Знам, че Вселената има прекрасен план за мен. Освобождавам се от миналото и се наслаждавам на това пътуване.

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Мантра за петък:

Вслушвам се в интуицията си и се оставям да се ръководя от това, което ми казва сърцето. Поемам юздите на живота си и вземам решенията, които чувствам, че са правилни за мен.

Мантра за събота:

Уча се да се откъсвам от всички проблеми и да се наслаждавам на този момент такъв, какъвто е. Уча се да бъда щастлив/а с това, което имам и да ценя повече всичко, което е прекрасно в живота ми.

Мантра за неделя:

Подготвям се за ново начало. Сърцето ми иска да бъде щастливо, затова оставям миналото зад себе си и се фокусирам върху това, което наистина има значение: настоящето.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3129 0

Водещи новини