Активират се тъмните сили на астрално равнище

  • 09 март 2024 05:53

  • 2967
  • 0
Активират се тъмните сили на астрално равнище
© Pixabay

Луната е в знак Риби от 03:05ч до 02:20ч на 11 март

В дните, когато Луната е в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, започва да ни привлича повече тайнственото и мистичното. Отслабва умствената концентрация, мисълта витае често в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами съзнанието в света на илюзиите, поради което всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в реалността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: 29 лунен ден от 06:33ч на 9 март до 06:59ч на 10 март

Един от най-тежките и трудни дни на месеца, в който се активират тъмните сили на астрално равнище. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски неща.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители, преговорите също трябва да се изключат. Да не се провокират конфликти.

Денят е свързан с потока на времето

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес ще са характерни при много хора силна раздразнителност, депресия, главоболие, обостряне на хронични заболявания, необосновани страхове и безпокойство, тъмни мисли и предчувствия могат да ви завладеят. В такова състояние е трудно да се даде обективна оценка на събитията, да се вземат решения. Отпуснете се, ако има такава възможност, не се претоварвайте. Избягвайте масови мероприятия, по възможност пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности. Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.

Препоръчва се очистване на физическото тяло. Негативната енергия на дома може да се изчисти като обиколите всички стаи със запалена свещ и опушите с благовония. Да се избягват тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните. Добре е да се пие разтопена вода: тя пречиства както физическото, така и енергийното тяло.

Отношенията в този ден могат да станат напрегнати. Не започвайте да изяснявате отношения, да влизате в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Сега това не носи хубави емоции, точно обратното – може да имате неприятности.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2967 0

Свързани новини

Водещи новини