Днес могат да се повторят различни житейски ситуации, които вече сте преживели

  • 22 февруари 2024 05:59

  • 4931
  • 0
Днес могат да се повторят различни житейски ситуации, които вече сте преживели
© Pixabay

Нарастваща Луна в знак Лъв до 03:39ч на 24 февруари.

Дните на Лъва са дни на топлината. Активният елемент е огънят. Може да изпитате оптимизъм, увереност, красноречие, повишен тон, весело настроение и склонност да поемате рискове. Идеален период за презентации, социални, спортни и културни събития. Добър ден за специални поводи.

Луната в Лъв е най-доброто време за любов. По това време се случва любов от пръв поглед.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата. Препоръчително е да се наспите добре. Погрижете се за сърцето си.

Лунен календар:  продължава 13 лунен ден до 15:58ч

В 13-ти лунен ден космическите вибрации влияят благоприятно на цялата творческа енергия. Правете това, което ви е на душата днес и ще постигнете наистина божествени творения. Вслушвайте се в съветите, които другите дават и можете да научите нещо от тях. Днешният период е много добър за работа в група. Всичко свързано с ученето ще постави стабилна основа за бъдещето.

Всички начала са неблагоприятни. 13-ти лунен ден предоставя страхотен шанс за работа върху грешките и тяхното коригиране. По-добре е да посветите това време на работа върху грешки, преразглеждане на стари случаи. Най-добрият ден за всякакъв вид анализи, поправки и коригиране, както и получаване на нова информация.

Днес може да се повторят различни житейски ситуации, които вече сте преживели. Ако в най-близкото ви обкръжение има хора, след общуване с които остават лоши чувства, чувство за малоценност, главоболие и започвате да изпадате в депресия, това е просто идеалният момент да прекъснете всички отношения с тези хора и да продължите напред.

На тринадесетия лунен ден трябва да се въздържате от нови контакти и запознанства. Този лунен ден не е подходящ за срещи, тъй като настроението не е благоприятно за романтична атмосфера.

В този мистичен и вълшебен ден е много хубаво да се опече хляб.

13-ият лунен ден е чудесен за всички видове подмладяване и лечение на косата и кожата. Лекарствата, кремовете и мехлемите ще бъдат много по-силни, отколкото в други дни. Денят е добър за очистителни процедури и самолечение. Много полезни днес са водните процедури, баните, сауните, обливането със студена вода.

Следва 14 лунен ден от 15:58ч на 22 февруари до 17:03ч на 23 февруари

 В никакъв случай не трябва да действате под влиянието на момента, тъй като не само можете да се объркате, но и да се окажете „погребани под купчината дърва“.

Този ден може да донесе със себе си лошо настроение и лошо здраве. Факт е, че в четиринадесетия лунен ден сме много чувствителни към всякакви чужди влияния. Всяка чужда енергия, която ни докосне, може да причини неизправност в тялото.

Този лунен ден вече е много благоприятен за започване на нови неща! Такъв шанс не бива да се пропуска.

Хората родени в 14 лунен ден са покровителствани от съдбата.

Не забравяйте да вземете рядък дървен гребен в началото на лунния ден и да срешете косата си на път. Ако разделите косата си по средата, ще използвате равномерно всички природни енергии. Разделянето отляво активира енергиите на водата, въздуха и земята, отдясно - огън, метал и дърво. Ако не знаете точно от какви енергии имате нужда, по-добре е да предпочетете разделянето по средата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4931 0

Водещи новини