В този ден се включва космическата енергия на любовта

  • 21 февруари 2024 07:01

  • 4459
  • 0
В този ден се включва космическата енергия на любовта
© Novini.bg/Canva

Нарастваща Луна в знак Рак до 15:42ч 

През този период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават. Повишена нервност и емоционалност. По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. 

Луната е на празен ход от 08:32ч до 15:42 ч. Не се препоръчва да започвате важни неща.

В 15:42ч Луната преминава в знак Лъв, където ще остане до 03:39ч на 24 февруари.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 14:52ч

В този ден се включва космическата енергия на любовта. Негов символ е сърцето, Чашата на Граала. Обикновено този ден преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. 

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. 

Енергията на деня ни подтиква да правим добро на ближните си и е полезно да проявим повече милосърдие и състрадание, да правим дарения и да се занимаваме с благотворителност. Дайте на всички радост, надежда и вдъхновение. Много е полезно да се дава милостиня. Това е ден на алтруизъм, снизхождение, молитва и разбиране на своето място в нашия свят.

От гледна точка на езотериката 12-ти лунен ден се счита за ден на словесната магия. Желанията, които задавате, със сигурност ще се сбъднат. Основното е, че вашите желания трябва да бъдат екологични - да не вредят на другите.

Добро време е да се вслушате в повика на душата си, да й дадете това, което иска, независимо от обстоятелствата и вътрешните бариери на ума. 

Следва 13 лунен ден от 14:52ч на 21 февруари до 15:58ч на 22 февруари

Седмичен хороскоп от 19 до 25 февруари

13-ти лунен ден предоставя страхотен шанс за работа върху грешките и тяхното коригиране. Днес може да се повторят различни житейски ситуации, които вече сте преживели. 

Ако в най-близкото ви обкръжение има хора, след общуване с които имате лоши чувства, чувство за малоценност, главоболие и започвате да изпадате в депресия, това е просто идеалният момент да прекъснете всички отношения с тези хора и да продължите напред.

Трябва да се въздържате от нови контакти и запознанства. Този лунен ден не е подходящ за срещи, тъй като настроението не е благоприятно за романтична атмосфера.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4459 0

Водещи новини