Да не се предприема нищо, тъй като е по-вероятна да има загуби и вреда

  • 06 февруари 2024 06:00

  • 4274
  • 0
Да не се предприема нищо, тъй като е по-вероятна да има загуби и вреда
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ход от 07:07ч до 14:10ч 

Нищо важно да не се предприема. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. 

В 14:10ч Луната преминава в знак Козирог.

Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. Опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб. 

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:58ч на 6 февруари до 06:01ч на 7 февруари

Един от опасните и критични дни, в който хората лесно влизат в конфликти. Контактите в този ден трябва да бъдат ограничени възможно максимално. Добре е да се общува, само когато е необходимо или с най-надеждните хора. 

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, конфликти и скандали.

Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Да се избягва суматохата в пазаруването. По-добре е да се спестят пари - има опасност да бъдат пропилени или загубени. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни, да се избягват клюките.

През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе по-скоро загуби и вреда. Не трябва да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. Да се избягва физическо натоварване.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, но ако ви е трудно, можете да консумирате риба, яйца, морски дарове и гъби.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 февруари

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. В този лунен ден е противопоказен секс за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4274 0

Свързани новини

Водещи новини