Отдайте се на радостта от битието

  • 29 декември 2023 05:52

  • 2315
  • 0
Отдайте се на радостта от битието
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Лъв от 02:24ч до 13:54ч на 31 декември.

Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще се отдават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство. Време да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават. Подходящо е за благотворителни дела. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 19:14ч

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода.

Луната освобождава хората от стеснения и комплекси, но нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. В този ден забравете за всичките си грижи. Не трябва да се напрягате, да нервничите.

Денят носи вибрациите на светлина, чистота, мир и хармония

Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. Днес трябва да се лее река само от любов. Отпуснете душата си. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването.

В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сексът в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта. Колкото повече, толкова по-добре. Спокойно можете да си организирате романтична среща. По време на интимността е важно да се освободите от собствените си емоции и да се насладите на момента. Най-добре е да осъществите своите сексуални желания с любим човек, а не с първият срещнат.

Подстригването ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 19:14ч на 29 декември до 20:19ч на 30 декември

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2315 0

Свързани новини

Водещи новини