Най-трудните за обичане зодии

  • 20 декември 2023 13:34

  • 9263
  • 2
Най-трудните за обичане зодии
© Freepik
Слушай новината Слушай новината

Всеки човек си има своите кусури - някои повече от други.

Астрологията може да ни насочи към това кои хора лесно дават и приемат любов, но и кои знаци са по-чепати.

Започваме със зодиите с най-големите и любящи сърца...

12. Рак

Емпатията и чувствителността са присъщи за този зодиакален знак. Раците са грижовни и обичат безрезервно. Те са търпеливи и прощават. Винаги можеш да разчиташ на представител на тази зодия. Ракът показва какво е истинската любов и как трябва да обичаме. Той няма проблем да разкрива сърцето си, което го прави и най-лесния за обичане зодиакален знак. 

11. Телец

Телците никога не крият любовта си – те обожават своите партньори и винаги откриват различни начини, за да им го покажат. Твърдо убедени са, че една връзка е здрава само тогава, когато и двамата души говорят открито за своите чувства.

10. Риби

Рибите имат едно от най-големите и любящи сърца в зодиака. Те са емоционални и нямат проблем с изразяването на чувствата си. Тази зодия не крие нищо и е честна. Биха минали през огъня за половинката си. Това е любов, която се случва веднъж в живота.

9. Стрелец

Стрелците бранят сърцата си със зъби и нокти. Те не могат да се привържат към някого току-така и често се страхуват, че ще се отдадат на грешния човек, пише "Обекти". Ако вашият партньор е Стрелец и той не говори открито за чувствата си, може би вие не сте правилния човек за тях.

8. Скорпион

За Скорпионите се говори, че обичат единствено физическа близост. Това обаче въобще не е така. Те търсят човек, с когото да установят връзка на едно по-дълбоко и емоционално ниво. Не я ли почувстват, просто няма да ви допуснат до себе си.

Ето кои зодии не стават за гадже

7. Везни

Най-големият им страх е, че можете да ги вземете за лепка. Когато става дума за любов, Везните не обичат да бързат. По този начин те създават впечатлението, че са независими и се нуждаят постоянно от внимание.

6. Лъв

Лъвовете са емоционално зависими от своите партньори. Те не обичат да се стараят особено във връзката – оставят това на отсрещния човек. Ето защо понякога изглеждат емоционално дистанцирани.

5. Овен

Овните са погълнати изцяло от своята работа и често забравят да отделят необходимото време на своите партньори. Те са изключително амбициозни и ако зависеше от тях, щяха да работят от сутрин до вечер, 7 дни в седмицата. Това от своя страна ги прави емоционално недостъпни.

4. Водолей

За да се предпазят от нараняване, Водолеите издигат огромни стени около себе си. Нужно е много време, за да ги преодолеете и да достигнете до сърцето им. Усилията обаче си струват – те са изключително любящи и грижовни. Заради своето поведение обаче в началото на връзката изглеждат емоционално недостъпни.

3. Близнаци

Ако видите човек, който иронизира чувствата си и ги облича в саркастични коментари, ситуацията е ясна – имате си вземане-даване с Близнаци. Този зодиакален знак не обича да си играят с чувствата и емоциите му. Има страх от отхвърляне. Ето защо слага маска и скрива истинските си чувства.

2. Козирог

Козирозите обичат своята независимост. Често прекарват времето си самички и това ги устройва. Напълно самодостатъчни са и не се нуждаят от партньор, който да ги допълва. Ето защо често изглеждат дистанцирани и недостъпни.

1. Дева

Девите оглавяват класацията на най-трудните за обичане зодии. Това обаче не означава, че не знаят как да обичат. Обикновено изглеждат студени и резервирани, но просто им е трудно да разкрият сърцето си пред отсрещната страна и да покажат, че са уязвими. Поради тази причина партньорите им могат да се почувстват пренебрегнати.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
9263 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.20 | 14:48

2
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.12.20 | 14:13

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини