Този ден е мост към мечтите

  • 17 декември 2023 05:50

  • 2660
  • 0
Този ден е мост към мечтите
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Водолей до 21:59ч на 17 декември

Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели. Настроението е променливо. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната е на празен ход от 14:05ч до 21:59ч., след което преминава в знак Риби.

Лунен календар: продължава 5 лунен ден до 11:43ч

Следва 6 лунен ден от 11:43ч до 12:10ч на 18 декември

6-ти лунен ден е мост към мечтите. Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието, напомня безсмъртието на душата. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Това е период на стабилност. Споровете и конфликтите в този ден са пълно недоразумение, дори блестяща победа над противник няма да донесе удовлетворение. Днес най-добрите оръжия са усмивката и милите думи.

Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота. В 6-ти лунен ден постъпва много и различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да отсеете къде е истината и къде лъжата. Лесно се усвояват знания.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има  повече целувки и прегръдки.

Всичко, което се случва в този ден, води до най-доброто

Подстригването способства подобряване на здравето. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2660 0

Свързани новини

Водещи новини