Силните желания днес водят до загуба на чувство за мярка, формират лоши навици или ги изострят

  • 09 декември 2023 05:52

  • 2131
  • 0
Силните желания днес водят до загуба на чувство за мярка, формират лоши навици или ги изострят
© Pixabay

Луната е намаляваща фаза, в знак Скорпион от 05:36ч до 13:12ч на 11 декември

Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, старайте се да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар: 26 лунен ден от 03:48ч на 9 декември до 04:56ч на 10 декември

Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), но не всичко е толкова просто. Да се ​​надяваме, че двадесет и шестият лунен ден ще премине лесно и ще донесе лесни ползи, в никакъв случай не бива. Пасивен период. Светло сините нюанси привличат късмет.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 декември

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Това е един от опасните и критични дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към конфликти и агресия. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. Силните желания днес водят до загуба на чувство за мярка, формират лоши навици или ги изострят. От този ден нататък може да бъдете увлечени от нещо или някого за дълго време, да се потопите във водовъртеж от заблуди и да затънете в блато от дългове. Не бързайте да приемате даровете на 26-ия лунен ден! По-добре е да се придържате към златната среда във всичко, отколкото да приемате нещо лично окончателно и безвъзвратно.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Не се препоръчва физическото натоварване.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2131 0

Водещи новини