Денят съдържа огромна преобразуваща и съзидателна сила, пробуждат се скрити сили

  • 07 декември 2023 05:49

  • 2857
  • 0
Денят съдържа огромна преобразуваща и съзидателна сила, пробуждат се скрити сили
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е намаляваща фаза, в знак Везни до 05:36ч на 9 декември

Дни на хармония и здраве. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на гости, за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Подходящо: за почистване на порите и ремоделиране на кожата. Пилинг: механичен, ретинол, лазер, ултразвук. Епилация, депилация. Педикюр, маникюр.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:40ч на 7 декември до 02:43ч на 8 декември

Символи на деня: мечка, Шива. Това е ден за всички, които са отлагали нещата известно време. Днес най-накрая можете да станете и да свършите работа за една седмица за един ден. Този тип човек напомня на мечка, която след период на дълъг зимен сън се събужда и може да мести планини.

Камъни на деня: син нефрит, цитрин, малахит, черен яспис, тюркоаз, обсидиан.

Денят има тежка и нестабилна енергия

Основни характеристики 24-ти лунен ден е ден на мъжката енергия. През този период почти никога не следваме зова на сърцето, а вместо това сме управлявани от разума. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Много хора не успяват да се справят с тази мощна енергия. В известен смисъл това е ден, в който си поемаме глътка въздух след агресията на миналите дни.

В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Денят е свързан с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Време на разрушаване на старото и създаване на новото.

24-ти лунен ден е благоприятен ден за творчество, особено за създаване на произведения на изкуството и представянето им пред света. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, пътешествие започнало в 24- я ден неизменно ще донесе късмет и успех.

Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Между другото, ако вчера сте успели да се скарате с някого, днес е добър ден да се опитате да направите крачка към помирението или поне да поднесете заслужено извинение. Днес не само може, но и е нужно да се занимавате с любов. Добрият и продължителен секс в този ден служи отлично като профилактично средство срещу много заболявания.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Един от кристалите на деня е малахит. Абсорбира отрицателната енергия, предпазва от замърсяване (енергийно и физическо), предпазва от инциденти, облекчава страховете, свързани с пътуването. Предлага защита по време на пътуване със самолет. Носете малък кристал в ръчен багаж, дамска чанта или дори в джоба си, когато летите. Може да се носи върху или близо до сърдечната чакра, като колие или гривна.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2857 0

Свързани новини

Водещи новини