Седмичен хороскоп от 4 до 10 декември

  • 04 декември 2023 09:09

  • 9544
  • 0
Седмичен хороскоп от 4 до 10 декември
© Ивелина Пенчева/pixabay
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 4 декември Венера влиза в Скорпион

На 6 декември Венера тригон Сатурн

На 6 декември Нептун излиза от ретроградност

На 8 декември Меркурий тригон Юпитер

На 10 декември Венера опозиция Юпитер

Луна през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване – 4, 7, 10 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 4, 5, 6, 7, 9, 10 декември 

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

04.12. 04:12 - 04.12. 05:51
06.12. 15:51 - 06.12. 18:36
09.12. 03:06 - 09.12. 05:36

Хороскоп за Декември

Овен – Седмицата ще бъде благоприятна за мнозина и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Избягвайте да влизате в конфликти с колеги, началство, съгласявайте се и продължавайте да правите нещата по свой начин. Не бързайте да се доверявате на другите. Изчистете аурата си от негативна енергия. Добре е да се занимавате с личните си неща, за предпочитане е повече уединението и избягвайте многолюдните места. Добре е да не привличате излишно внимание към себе си, затова не носете прекалено ярки дрехи следващите дни.

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Телец – През седмицата ще трябва да работите усилено, но не се преуморявайте. Сега имате възможност за корекции и оправяне на стари грешки. Преди да вземете важно решение, внимателно обмислете всички опции за развоя на събитията, анализирайте добре своите възможности, опрете се на предишния си опит. Бъдещето обещава да е розово, но това ще изисква известни усилия. Тези, които са постоянно в движение е по-добре да намалят темпото, да останат у дома в спокойна атмосфера. И обратно: тези, които постоянно седят у дома, е по-добре да отидат някъде, за да разпуснат. Опитайте се да обновите отношенията с партньора си – проявете специално внимание. 

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Близнаци – Седмицата е добра за завършване на започнатото по-рано. По пътя на реализирането на плановете ви могат да се появят различни препятствия. Опитайте се да останете спокойни във всяка ситуация. Също така периодът е добър за придобиване на нови знания и за пътуване. Ще бъде много лесно през тези дни да намирате общ език с околните. Прекарайте повече време с приятели или близки. Това е време подходящо за любов, за общуване с приятни и любими хора. В личен план могат да се възродят отново чувства, на които сте сложили край.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 4, 5, 6

Рак – Вниманието ви ще бъде отвлечено от важните въпроси. Не бива да слушате онези, които са скептични към вашите идеи. Доверявайте се на интуицията си. Бъдете внимателни и предпазливи, при общуване с непознати хора. Енергийният ви потенциал е отслабен, затова се опитайте да ограничите до минимум физическия и психически стрес. Краят на седмицата е по-добре да си подсигурите добра почивка и да обърнете внимание на здравето си. Правилните грижи ще активират скритите резерви на тялото. В партньорството е възможно да се появят известни търкания, опитайте се да стигнете до компромис в спорна ситуация

Благоприятни дни – 4, 5, 6, 9

Бъдете внимателни – 7, 8

Лъв – Седмицата ще бъде изключително положителна.  Ще откриете нови възможности, нова мотивация и творчески сили в себе си.  За да успеете да реализирате целите си, до голяма степен ще зависи от вашата решителност. В някои ситуации ще трябва да се правят отстъпки, за да се избегнат конфликти с колеги, началници или бизнес партньори. Възможни са битови проблеми, което ще внесе допълнително напрежение в ежедневието ви. Опитайте се да прекарвате повече време с близките си. Вземайте предпазни мерки срещу вирусни инфекции и настинки. 

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 9, 10

Дева – Тази седмица не е добра за вземане на кардинални решения и подписване на документи. Желателно е да се фокусирате върху финансовата сфера. Някои ще трябва да се сблъскат с изпитания, което ще изпъне нервите ви. Бъдете търпеливи, мислете позитивно.  Емоциите може да се отразят на физическото състояние и самочувствието. Препоръчително е да следите за здравето си и да не прекалявате с лошите навици. Прекарвайте повече време в разходки, разговори с приятели, наслаждавайте се на хубавите неща. Самотните представители на знака трудно ще намерят нещо подходящо през следващите дни. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 4, 5, 6

Везни – Тази седмица е възможно да бъдете изправени пред труден избор. Ще е трудно да прескочите сложните ситуации, така че просто трябва да ги приемете като неразделна част от живота. Рутината може да бъде досадна, а задълженията да ви изглеждат твърде сложни. Не позволявайте на дребните неща да нарушат вътрешният ви баланс. Отделете повече време за почивка и релаксиране, но също и малко разнообразие и сменяне на обстановката ще ви се отрази добре.  В семейните отношения ще се радвате на мир и хармония в кръга на близките ви. Благоприятно време за малко романтика и общуване. 

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Скорпион – Тази седмица нещата може да ви изглеждат трудни и не много успешни. Ежедневието ще е много изморително и досадно. Внимавайте да не попадате в конфликти на работното място, на улицата, у дома. Може би поради притеснения ще бъде трудно да заспивате и да си починете добре. Причината е вътрешното напрежение. Медитацията ще помогне да се изчисти ума от негативните мисли. Сега е противопоказано да бъдете сами и унили. Добре е да се съберете с приятели и познати, да излизате на разходки, на кафе, на кино.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Стрелец – Тази седмица ще сте изпълнени с енергия, но първите дни са нестабилни, затова трябва да сте предпазливи. Мислете как можете да осъществите плановете си. Въпреки че не обичате правилата, ще е необходимо стриктно да се придържате към инструкциите. Препоръчително е да не се доверявате на непознати. Фокусирайте се върху себе си. Отделете време за самоусъвършенстване и интроспекция. Можете да спуснете щитовете и да не се притеснявате за нищо. За да имате успех в любовта, опитайте да смените тактиката. Действайте без съмнение в себе си и тогава късметът ще ви подкрепи. 

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 4, 5, 6

Козирог – Началото на седмицата може да е малко трудно, но вече до средата й ще можете да се отпуснете. Прибързаните действия могат да доведат до грешки. Мнозина ще получат нови перспективи и възможности, но внимателно анализирайте постъпващите предложения. Следвайте набелязания си план, не се отклонявайте от предварително зададения курс. Не е благоприятен период за стартиране на собствен бизнес или нов проект. Звездите ви съветват да не харчите много пари. Ако се контролирате сега, тогава в бъдеще нещата ще ви се наредят по-благоприятно.

Благоприятни дни – 4, 5, 6, 9

Бъдете внимателни – 7, 8

Водолей – Седмицата е обещаваща и хармонична. На работа проявете най-добрите си качества и професионални умения. Направете си плановете за всичките дни предварително. Също така си добре е да доведете до край всички неща, които сте започнали. Ако не го направите, по-нататък можете да се натъкнете на големи проблеми. На хоризонта могат да се появят нови интересни възможности. Това се отнася не само за сферата на парите и работата, но и за любовта.  Препоръчва се медитация за изчистване на отрицателни мисловни програми, което ще окаже благоприятен ефект върху хората от този знак.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 9, 10

Риби –  През новата седмица е добре да мобилизирате силите си. Всекидневната рутина е причината за натрупването на апатия. Старайте се да бъдете по-внимателни в общуването с околните. Пазете се от „отровни” хора и енергийни вампири, които могат да източат енергията ви. В момента изживявате не най-доброто си време, така че може временно да ви се струва, че нямате късмет с парите, за разлика от любовта. Седмицата е идеална за романтични флиртове, но без продължение. Свободните представители на знака може да имат приятна среща или преход на взаимоотношенията на ново ниво. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 4, 5, 6

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9544 0

Свързани новини

Водещи новини