Потенциалът на деня е изключително полезен за енергичните хора, живеещи с висока скорост

  • 04 декември 2023 06:31

  • 2223
  • 0
Потенциалът на деня е изключително полезен за енергичните хора, живеещи с висока скорост
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е намаляваща фаза, в знак Дева от 05:51ч до 18:36ч на 6 декември

В дните на Девата хората стават практични, рационални и педантични. В тези дни малките неща изглеждат много важни и е много лесно да се карате за глупости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. В този момент можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква голяма прецизност на действията, внимателност и концентрация. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към големи проекти и рискови стъпки. Препоръчително е да извършвате трудоемка, досадна и монотонна работа. Това ще бъде по-лесно, отколкото в други дни. 

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:36ч 

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Потенциалът на 21-ия лунен ден може да бъде изключително полезен за енергичните хора, живеещи с висока скорост. Желанието да получите резултати е толкова силно, че лесно можете да пренебрегнете някои от интересите си, за да постигнете целта си. Не е препоръчително обаче открито да пресичате пътя на по-силен конкурент днес.

Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност. Дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова е препоръчително да не давате обещания, които няма да можете да изпълните. 

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане. 

21 лунен ден е ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят дава чудесна възможност да се отървете от лошите навици. Нещата се случват по-лесно не само психологически, но и по-лесно се преодолява физическата зависимост. Така че, ако отдавна се каните да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние. 

Храненето трябва да е умерено. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

В този ден вие ставате създатели на вашата реалност

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе много нови и интересни неща, приятни емоции. Особено неподходящо време за изясняване на отношения и скандали. 

Сексът сега е добре да бъде изпълнен с необичайни, творчески и иновативни идеи.

Подстригването в този лунен ден е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Следва 22 лунен ден от 23:36ч на 4 декември до 00:38ч на 6 декември

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2223 0

Свързани новини

Водещи новини