Днес е време за наслада от всички нюанси на земния живот

  • 30 ноември 2023 05:48

  • 2216
  • 0
Днес е време за наслада от всички нюанси на земния живот
© pixabay

Луната е в третата си фаза и в знак Рак до 18:02ч на 1 декември

Луната в Рак дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще имате нужда да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и желание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 19:18ч

Енергията на 17-ти лунен ден е „сочна и вкусна“, като зряло грозде, и опияняваща, като вино. Под тази луна няма място за тъга и скръб, това е време за наслада от всички нюанси на земния живот, неговите цветове, звуци и аромати. Днес трябва да се лее река само от любов. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте, пейте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Нищо обаче не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Психиката при жените сега е по-напрегната.  В този ден забравете за всичките си грижи.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което може да ви стане тежко. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Постига се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло

Сексът в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Той трябва да е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 19:18ч на 30 ноември до 20:23ч на 1 декември

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2216 0

Свързани новини

Водещи новини