Днес ръката на Съдбата се простира към вас

  • 28 ноември 2023 07:04

  • 4460
  • 0
Днес ръката на Съдбата се простира към вас
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Близнаци до 08:55ч на 29 ноември

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Емоциите са по-повърхностни. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Хората сега са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много е важно да има самоконтрол. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Пълнолуние в Близнаци – фар за търсещите мъдрост

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 17:25ч 

Това е ден на борба за справедливост, за прояви на смирение, търпение. Всичко тайно може да стане явно. В 15 лунен ден човек става лесно податлив на всякакви съблазни и изкушения. 

Днес трябва да се завършва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в успеха, не трябва да допускате съмнения. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Много е важно да се съхрани спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се ядат месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.  

Неблагоприятно време за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие, да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 17:25ч на 28 ноември до 18:18ч на 29 ноември

Луна тригон Венера 

Под влияние на хармоничният аспект между Луната и Венера днес, хората ще бъдат по-приятелски настроени, по-деликатни, по-лесно се прощават грешките на другите, което помага за мирно решаване на конфликти и проблеми.

Подходящо време за реклами, презентации, контакти с обществеността. Хората се впечатляват по-силно, търсят забавление, внимание. Засилва се взаимното привличане между половете, желанието за интимни контакти и интимни разговори. Кафенетата и баровете ще бъдат по-пренаселени от обикновено. 

Шопингът носи голямо удоволствие сега на жените. Харесват им се много неща и е трудно да се сдържат да не купят. 

Препоръки: носете нови и красиви дрехи, правете подаръци на тези, които обичате, идете на кино, изложба, светско събитие, изненадайте половинката си с нещо необичайно за вас, романтично.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4460 0

Свързани новини

Водещи новини