Денят е сложен, с нестабилна енергия

  • 06 ноември 2023 05:48

  • 2871
  • 0
Денят е сложен, с нестабилна енергия
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Лъв, където ще остане до 21:40ч

Луната в Лъв допринася за осъществяването на амбициозни планове, но ще създаде подвеждащо впечатление, че силата ви е достатъчна за всичко. Човек в този момент е податлив към ласкателство и е невнимателен при подписване на документи. Повишава се самочувствието. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок.

Повечето дела ще ви се удават с лекота.

Избягвайте стресови ситуации. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Всичко, което правите добре за тези части на тялото сега, ще бъде двойно по-ефективно от всякога. Всичко, което натоварва сърцето и другите органи, ще бъде още по вредно, отколкото в други дни. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Луната се движи на празен ход от 09:26ч до 21:40ч. Не предприемайте нищо важно.

В 21:40ч Луната преминава в земния знак Дева.

Всяка ситуация днес е отражение на нашата вътрешна същност, мисли, действия

Лунен календар: продължава 23 лунен ден до 00:47ч на 7 ноември

Символи на деня - крокодил, куче Цербер, Химера. Това е кармичен ден. Денят има тежка, нестабилна енергия, в следствие, на което са характерни прояви на агресия, насилие, разрушение, необратими промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането, че нещата се случват не по неговата воля.

Добре е за довършване на започнатото. Въздържайте се от бизнес дела. Не е подходящо за никакви нови начинания. Избягвайте да рискувате. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Време за въздържание и спокойствие. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите. Не се поддавайте на провокации.

Избягвайте да влизате в пререкания, спорове и конфликти. Може да ви се стори, че другите сами създават спорове, конфликти и провокират скандали.

В много отношения двойствен ден. Може да се появи желание за бездействие, апатия и мързел, може да изглежда, че всичко изпада от ръцете ви и нещата не искат да се развиват добре. Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Добре е за генерално почистване на дома, да се освободите от всичко старо и излишно.

Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания.

Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма. Увеличава се опасността от травми.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност и хармония. Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

За покупки – неблагоприятно време. Единственото, което може да се купува е спортен инвентар.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2871 0

Свързани новини

Водещи новини