Може да има проблеми със здравето или спад на жизнената енергия

  • 23 октомври 2023 05:58

  • 4815
  • 0
Може да има проблеми със здравето или спад на жизнената енергия
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза на растеж на развитие, както и за ново начало. Всичко расте по-бързо през този период.

Луната в знак Водолей до 11:34ч на 24 октомври

Засилен е интересът към всичко ново, необичайно. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега да се товарите с отговорности и много задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят сходни на вашите интереси. Не допускайте никого вътре в душата си. 

Противопоказни са всякакви сериозни процедури за грижа за кожата - дълбок пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр.

Във фитнеса се препоръчват само общоукрепващи упражнения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система. 

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 16:08ч

Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Нашият организъм сега е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. 

Труден ден. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте, не давайте. Избягвайте да се срещате с недоброжелателни хора. В това време лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита. 

Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото - физически и ментално.

Тъй като на 9-ия ден от лунния месец има много голяма вероятност от неочаквани конфликти, силно се препоръчва да прекарате деня в пълно уединение. В противен случай можете да развалите отношенията си със семейството и близките приятели.

Следва 10 лунен ден от 16:08ч на 23 октомври до 16:37ч на 24 октомври

Хубав и щастлив лунен ден. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Този лунен ден има силна енергия, затова негов символ е фонтанът, олицетворяващ източника на живот. 

След предишния труден лунен ден,  постепенно ще започнете да се отпускате. В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет.

Скъсани дрехи, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове показват злоупотреба с енергията на деня.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4815 0

Свързани новини

Водещи новини