Време за очистване и обновление на душата, тялото и дома

  • 22 октомври 2023 05:49

  • 2914
  • 0
Време за очистване и обновление на душата, тялото и дома
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза на растеж на развитие, както и за ново начало. Всичко расте по-бързо през този период.

Луната в знак Козирог до 09:07ч, след което преминава в знак Водолей.

Нараства интересът към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят сходни на вашите интереси. Не допускайте никого вътре в душата си.

Грижа за кожата – Противопоказни са всякакви сериозни процедури за грижа за кожата - дълбок пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр.

Във фитнеса се препоръчват само общоукрепващи упражнения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 15:33ч

Огнената стихия владее периода. Огънят не само е символ на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Не се препоръчва активност. Всички замислени по- рано начинания придобиват абсолютно нова форма. Стремете се само към доброто.

Седмичен хороскоп от 16 до 22 октомври

Характерни за този лунен ден са емоционалната нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени. Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония.

Не се съпротивлявайте на промените, защото може да възникнат твърде сериозни усложнения както в психически, така и във физически план. Всичко, което дойде до вас, трябва да се приема като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо отначало.

Там където има много хора може да възникне емоционално напрежение. Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. Там едва ли ще срещнете провокации.

Време за обновление, за очистване - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Препоръчва се да се откажете от изтощителната домашна работа, която изисква много физическа активност. Това може да отнеме много сила и енергия, трудни за възстановяване. Заболявания започнали в този ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна. Интимните отношения и подстригване е добре да се избягват.

Следва 9 лунен ден от 15:33ч на 22 октомври до 16:08ч на 23 октомври

Труден ден, неговата енергия има изключително негативен ефект върху човек. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако започне да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. В отношенията могат да се породят конфликти.

Лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2914 0

Водещи новини