Знаците на съдбата в този ден показват дали държите правилен курс

  • 17 октомври 2023 05:51

  • 6265
  • 0
Знаците на съдбата в този ден показват дали държите правилен курс
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната в знак Скорпион до 22:38ч

Емоционалната възбуда се усилва. Освобождава се голямо количество разрушителна енергия. В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Заедно с това се повишава чувствителността.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас.

Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. В тези дни много хора виждат света откъм най-лошата му страна. Не предприемайте нищо внезапно, не вземайте решения.

Луната в Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

От 18:44ч до 22:38ч Луната е на празен ход.

В 22:38ч Луната преминава в знак Стрелец.

Лунен календар: 4 лунен ден от 10:30ч на 17 октомври до 11:41ч на 18 октомври

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”.

Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв - ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото.

Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Денят се счита лош за слабите и пасивните хора

Това е първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс.

Четвъртият ден се нарича "Аум" – гърлената чакра, ларинкса, се свързва с този ден, следователно, произнасянето на звуци, мантри е полезно, звуците пречистват менталното тяло.

Количеството контакти следва да се ограничат. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре избягвайте общуването с други хора. Ако имате активни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме.

Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6265 0

Свързани новини

Водещи новини