Седмичен хороскоп от 16 до 22 октомври

  • 16 октомври 2023 09:47

  • 6232
  • 0
Седмичен хороскоп от 16 до 22 октомври
©
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 20 октомври Слънце съвпад Меркурий
На 21 октомври Меркурий и Слънце в квадратура с Плутон
На 22 октомври Венера тригон Юпитер
На 22 октомври Меркурий преминава в знак Скорпион
На 22 октомври Меркурий тригон Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците – Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 16, 17 (до 10:30), 18 (след 11:40), 19, 20, 21 (до 14:50) и 22 (след 15:30) октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –16, 17, 18, 19 (до 12:51), 20 (след 14:00), 21 (до 14:50), 22 (след 15:35) октомври

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

17.10. 18:44 - 17.10. 22:38
19.10. 22:03 - 20.10. 04:56
22.10. 09:02 - 22.10. 09:07

Овен – Започва динамична седмица. Енергията, решителността и постоянството ви помагат да успеете. Ако по пътя възникнат препятствия, вие не спирате, а търсите начин да ги преодолеете. Рационалността във вас ще се събуди. Мнозина ще се проявят като лидери в своята област. Звездите ви предупреждават да не бързате, да сте по-внимателни, да не давате обещания, които не можете да изпълните. Не смесвайте професионалните и лични интереси. Това е особено важно за тези, чиято работа изисква комуникация, многобройни контакти с различни хора. 

Благоприятни дни – 18, 19, 22
Бъдете внимателни – 20, 21

Телец – През новата седмица е нужно да обърнете по-специално внимание на делата свързани с дома, семейството, имоти, семеен бизнес. Вашата добра преценка и практичност ще ви накарат да вземете много положителни решения.  Това е подходящият момент да затвърдите позицията си, да създадете нови полезни контакти. Старайте се да не скачате от едно нещо на друго, а систематично да се придвижвате към важната цел. Много неща, които са били проблемни, ще намерят своите решения.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Близнаци – Интересна и вдъхновяваща седмица. Преобладава влиянието на положителните тенденции и това се забелязва в различни сфери на живота ви. Ще ви се получава всичко, което е свързано с творчески подход и интуицията. Логиката в момента не е силната ви страна. Много от вашите начинания биват придружени от късмет, понякога се появяват почти брилянтни идеи - и точно там се появяват и хора, които могат да помогнат в изпълнението на вашите планове. Старайте се да бъдете сдържани и предпазливи, не позволявайте да бъдете въвлечени в чуждо приключение или рисковано начинание. 

Благоприятни дни – 22
Бъдете внимателни – 18, 19

Рак – Тази седмица ще бъде положителна, особено в областта на комуникацията. Можете да се свържете и да си сътрудничите с хората около вас и да намерите правилните решения, които ще разрешат всеки проблем. Вашето самочувствие ви води към инициативи и нови ходове. Ще бъдете целеустремени и решителни. Дръжте се така, че другите да не могат да предугадят вашите планове и действия. Стойте далеч от шумна среда, но излизайте често на чист въздух, търсете по-спокойни занимания и удоволствия. Сега най-накрая се възвръща спокойствието с партньора ви и връзката ви става по-силна и по-стабилна от всякога.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 20, 21

Лъв – Седмицата може да бъде много благоприятна за вас и дори минималните усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Пълно е с нови възможности, затова гледайте да не пропуснете нито една. В материално отношение е възможно да усетите някакъв подем. Стратегическите ви способности са важни за организационните дела, а в семейните трябва да проявите повече психологизъм и отстъпчивост. Сферата на любовта претърпява трансформация.

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Дева – Старайте се да не се притеснявате за нищо, особено в началото на седмицата, да не реагирате прекалено рязко на събитията, които се случват. Ще преодолеете всички неудобства, като се въоръжите с повече търпение и поддържате постоянство и упоритост едновременно. Венера във вашия знак засилва вашата харизматичност и обаяние, така че не губете това ценно време, излизайте на срещи. Настроението се подобрява значително, ставате много по-енергични, гледате на живота с голям оптимизъм.

Не е изключено влюбване, но говорим повече за мимолетно чувство, отколкото за нещо сериозно.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21
Бъдете внимателни – 18, 19

Везни – Предстои седмица на упорита и планомерна работа. Добре е да предприемете творчески подход към всекидневните задачи. Бъдещето обещава да бъде розово, но ще изисква известни усилия. Преди да вземете решение, обмислете внимателно всички опции за развитието на събитията, анализирайте възможностите си, опрете се на предишния си опит. Не оставайте твърде дълго сами. Приятелската среда ще ви се отрази много добре, но избягвайте големите и шумни компании.

Благоприятни дни – 18, 19, 22
Бъдете внимателни – 20, 21

Скорпион – Звездите ще ви дарят през настоящия период с повече решителност. Очакват ви интересни моменти. Обичате да експериментирате и да измисляте нещо ново, източниците на вдъхновение могат да бъдат най-неочаквани. Определете точно какво искате да постигнете в близко бъдеще и насочете своите усилия в подготовка. Старайте се да контролирате емоциите си, да не влизате в спорове и в конфликтни ситуации поради различия в мненията. Възможно е да изпитате лек дискомфорт в гърлото, в дихателните пътища, вероятно поради температурните промени.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Стрелец – Трудно е да се изготви план за действие, още по-трудно е да се придържате към него - нещо постоянно се променя, възникват някакви нови обстоятелства и ви е все по-трудно да държите ситуацията под контрол. Важно е да запазите търпение и самообладание. Всичко може да стане много по-сложно, ако дадете воля на емоциите или направите нещо без да мислите. Не се захващайте с големи отговорности и не давайте големи обещания, защото ще ви бъде трудно да ги изпълните. 

Благоприятни дни – 22
Бъдете внимателни – 18, 19

Козирог – По пътя на реализирането на плановете ви могат да възникнат различни препятствия.

Опитайте се да запазите спокойствие във всяка ситуация. Силата на вашите привички ще ви накара да действате шаблонно. Добре би било да промените нещо в поведението си. Точността и вниманието са ключовите думи в следващите дни. Проверявайте внимателно важната информация, която ще получавате през следващите дни. Бъдете по-снизходителни и към желанията на близките си хора. Въздържайте се от желанието си да въвеждате ред навсякъде около себе си.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 20, 21

Водолей – През седмицата ще имате възможност да покажете знанията си и да проявите находчивостта си: може би някой ще се обърне към вас за съвет или може би вие сами ще вземете участие в решението на чужди проблеми. Нужно е да прекарвате повече време у дома или на спокойни места, където да се чувствате сигурни и в безопасност. Можете да направите приятни покупки, които ще подобрят настроението ви. Не са изключени и любовни преживявания, които предпочитате да запазите в тайна.

Бъдете умерени в удоволствията и развлеченията, и сдържани в личните отношения.

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Риби – Добра седмица за творчески начинания, физическа активност и личен живот.  Ще можете да се насладите на изобилие от впечатления. Решенията, които вземате интуитивно, ще са успешни. На работа ще трябва да проявите повече гъвкавост и добра комуникация, така че всичко да е наред.  Ще намерите нови възможности за разрешаване на сложните ситуации.

Ден на завършване, разбор и размисъл

Трябва да хармонизирате отношенията си на всяка цена. Звездите ви насърчават да се пуснете по течението и да почивате повече. Нуждаете се от възстановяване и презареждане.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21
Бъдете внимателни – 18, 19

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6232 0

Свързани новини

Водещи новини