Ден на завършване, разбор и размисъл

  • 14 октомври 2023 05:52

  • 2742
  • 0
Ден на завършване, разбор и размисъл
© Pixabay

Луната в знак Везни до 14:05ч на 15 октомври

Луната във Везни създава атмосфера за мир и хармония. Вероятността за конфликти е намалена. По-лесно се правят компромиси и се намира общ език с хората. В тези дни придаваме по-голямо значение на външните правила за благоприличие, правилата на етикета и следователно ставаме по-деликатни, приятни в общуването. Не започвайте глобални дела, а бързо завършете предварително планираното. В същото време Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи. Затова е по-добре да прехвърлите решението на важни въпроси в друг момент.

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: 30 лунен ден от 07:07ч до 20:55ч на 14 октомври

Ако лунният месец завършва с 30-и лунен ден, тогава той се счита за логически завършен и ще бъдете подкрепени от ангел пазител през следващия месец.

Ден на завършване, разбор и размисъл. Тридесетият лунен ден е денят на опознаването на света чрез любов и духовна трансформация. Ден на хармония и красота, съзерцание и покаяние. Добре е в този ден да се изплащат дългове и не само материални. Колкото по-малко емоции има в тридесетия лунен ден, толкова по-добре. Емоциите пречат на разумното мислене, засенчвайки разума.

В този ден е много важно искрено да простите и поне мислено да поискате прошка от тези, които сте обидили, дори и неволно. В никакъв случай не се поддавайте на агресия, избягвайте дори агресивните мисли, да не говорим за думи или дела. Необходимо е да се изплатят стари дългове, но все още не трябва да се започват нови.

Храненето трябва да е леко, да се пият по-малко течности. Полезно е да медитирате, да почистите дома си с помощта на огън от свещи и тамян, както и да се настройвате само към положителния поток на съществуването. Лунният месец приключва и предстои да започне нов, така че е полезно предварително да се настроите само за добро.

Човек, роден в 30-ия лунен ден, носи любов и прошка на света (раждането по това време е голяма награда за човек, за семейството). Излъчва доброта и спокойствие.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 октомври

Подстригването е като символ на обновлението. Добре е да подстрижете краищата на косата си в самия край на тридесетия лунен ден. По този начин ще теглите черта под всички събития от изминалия лунен месец и ще дадете на косата си импулс да се настрои към енергията на новия период, да се подготви за трудния ден на новолунието.

Лошо е, ако куче лае по вас. Това означава, че сте допуснали някаква сериозна грешка в отиващия си лунен месец.

Новолуние в 20:55ч (започва 1 лунен ден до 08:12ч на 15.10.) и последвано от слънчево затъмнение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2742 0

Свързани новини

Водещи новини