Можете да проверите състоянието на вашата карма, наблюдавайки събитията около вас

  • 27 септември 2023 05:54

  • 3226
  • 0
Можете да проверите състоянието на вашата карма, наблюдавайки събитията около вас
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в нарастваща фаза и в знак Риби от 03:19ч до 03:18ч на 29 септември

Повишава се романтичната нагласа, мечтателността, интуицията. През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Нараства и излишната чувствителност и сантименталност у хората, следователно и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 18:36ч

Денят е загадъчен и мистичен, в който се отваря канал между земята и небето и постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. Като цяло към всичко трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети.

Седмичен хороскоп от 25 септември до 1 октомври

Неблагоприятно време за сериозни дела и нови начинания, но подходящо време да завършвате започнатото. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките. Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена.

Можете да проверите състоянието на вашата карма просто като наблюдавате събитията около вас. Днес е подходящ момент за сексуална интимност, но зачеването е изключително нежелано. Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен - най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Може да се подстригвате, но не ходете във фризьорският салон, а го правете  у дома самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 18:36ч на 27 септември до 19:00ч на 28 септември

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3226 0

Свързани новини

Водещи новини