Всяка изречена дума има огромна сила днес

  • 20 септември 2023 06:02

  • 7294
  • 0
Всяка изречена дума има огромна сила днес
© Pixabay

Луната е в нарастваща фаза и в знак Скорпион до 17:07ч на 20 септември

Енергията на този период действа върху подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, защото като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да се разреши проблема, заплита се още повече.

Дните на Скорпиона са "водни" дни и не са подходящи за боядисване и лакиране, днес всичко изсъхва лошо и материалите поглъщат влагата. Ето защо, не мийте дървени подове и мебели. Купувайте храна само за бърза консумация, не съхранявайте нищо, всичко се разваля бързо.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Луната е на празен ход от 13:22ч до 17:07ч. Време, в което не трябва да се започва нищо важно.

В 17:07ч Луната влиза в знак Стрелец.

Лунен календар: 7 лунен ден от 12:39ч на 20 септември до 13:50ч на 21 септември

Символите на деня са Скиптърът, Знамето и Ключът. Днес природните духове и елементали се проявяват. Чрез медитация можете да се свържете с тях. Молитвите ще помогнат.

7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи. Партньорите са склонни да проявяват повече доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Денят е свързан с гласа, речта и гърлото. Всяка изречена дума има огромна сила. Затова не лъжете и не говорете излишно и прекомерно. Не се занимавайте с проблемите без причина, съгласете се на компромиси.

Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Не изричайте проклятия по адрес на някой човек. Сега те са силно действащи и бързо се сбъдват. Фразите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили казаното, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музикален фон. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7294 0

Водещи новини