Днес трябва да имате само чисти помисли

  • 18 септември 2023 06:03

  • 4304
  • 0
Днес трябва да имате само чисти помисли
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион от 07:59ч до на 18 септември до 17:07ч на 20 септември

Енергията на този период действа върху подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да се разреши проблема, заплита се още повече.

В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за времето след това. По-скоро вашето внезапно желание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и ако все пак го реализирате, в последствие ще се окаже, че ви носи повече огорчение, отколкото удовлетворение. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните ситуации и в същия този миг камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен сияещ лотос на вашето просветление.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар: 5 лунен ден от 10:21ч на 18 септември до 11:29ч на 19 септември

Символът този ден е еднорогът. Камъни - тюркоаз, розов халцедон, мрамор.

Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност. Възможно е в този ден да срещнете голямата любов.

Бъдете чисти в своите помисли. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро. Ако сте лекомислени, тогава денят ще ви бъде труден. Прибързаните решения се обръщат срещу човек. Ето защо, не предприемайте никакви действия, без да претеглите всички плюсове и минуси, без да мислите за по-нататъшни последици. За разумните хора денят ще донесе късмет.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Направените в този ден изводи са правилни. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край или да не се започват изобщо. Добре е да се връщат старите дългове във всякакъв аспект. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете в открито пространство. Внимавайте и се опитайте да не загубите нищо в този ден – това, което се губи днес, никога няма да се върне.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. „Под атака” на пети лунен ден е хранопроводът. Ако имате киселини или повръщане, това означава, че някъде сте сгрешили и Луната днес не е благосклонна към вас.

Сексът в този лунен ден може да се смята за целебен. Препоръчително е да е романтичен и нежен. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4304 0

Водещи новини