На този ден се вдига завесата, която скрива вътрешният „Аз“

  • 17 септември 2023 07:58

  • 4625
  • 0
На този ден се вдига завесата, която скрива вътрешният „Аз“
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Везни до 07:59ч на 18 септември

Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на гости на приятели или вие ги поканете. Романтична вечеря на свещи може да изиграе важна роля за вашите интимни отношения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Каквото и да правите тези дни за тези части на тялото има двойно положителен ефект, с изключение на хирургичните интервенции в тази област. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Лунен календар: 4 лунен ден от 09:17ч на 17 септември до 10:21ч на 18 септември

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Точно в този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден: “Десет пъти премери и един път режи”. На този ден се вдига завесата, която скрива вътрешният „Аз“.

Разграничавайте доброто и лошото, анализирайте и сравнявайте, съзнателно избирайте между тези опции. Вербалната молитва има голяма сила. Днес можете да развържете дори сложни кармични възли и да получите ангелска защита.

Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната и групова работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото помощ отвън.

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицинските процедури не трябва да се провеждат сега. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.

Разходката сред природата ще ви се отрази добре. Не късайте цветя и не режете дървета! Напротив, добре е да засадите нещо. Съживете традициите. Печете хляб, той е символ на добротата, която обединява хората. Уверете се, че имате ясни мисли, когато месите тестото, като например пеене на мантра или казване на молитва. Хармонизирайте гърлената си чакра.

Обръщайте внимание на всички добри възможности, които срещате

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4625 0

Свързани новини

Водещи новини