Кръгът на желанията – само днес!

  • 15 септември 2023 12:46

  • 5209
  • 0
Кръгът на желанията – само днес!
© Pixabay

Днешният 15 септември е много важен ден по много и различни причини. Няма да ги изброяваме сега всичките. Е, може да продължите да я правите на растяща Луна, но не винаги ще има тази сила.

Това е ден за активни и добре обмислени действия. Днес творим своята съдба, създаваме събитията в своя живот и от само от нас зависи какъв ще бъде занапред. Вие решавате дали искате да бъдете успешен, преуспяващ и щастлив човек или пасивна и неудовлетворена личност.

Ако искате в течение на новия лунен месец да имате приятни събития, то не трябва днес да се ядосвате, да сте в лошо настроение, да вършите лекомислени неща.

Може да слушате съвети, препоръки на околните, но сами трябва да вземете своите решения за живота си.

Добре е да прекарате този ден в кръга на близки и приятни хора, а общуването с тях да ви носи радост и удоволствие.

Можете да проявите щедрост, да направите подаръци (не е необходимо да са скъпи и големи) на хора, които обичате или нуждаещи се. Радостта от жеста ви също ще ви изпълни със съзидателна енергия.

Радвайте се на простите неща – излезте навън, посетете някое красиво място, радвайте се на последните топли слънчеви лъчи, на някое красиво цвете, на песента на птиците, на хубава мелодия, на пейзажа.

Вибрациите на този ден задействат програма за реализация на вашите желания. Но запомнете: не трябва да проявявате никакви отрицателни емоции, чувства, спомени. Мислете само за хубави неща, изключете ума си от всичко лошо.

Вибрациите на деня са толкова мощни, че лесно може да привлечете хубавото и благополучието в своя живот. Направеното добро дело, нещо пожертвано от вас днес, без да се хвалите на никого за това, многократно ще увеличи вашата радост, самата Вселена ще ви благодари.

Изпълнете техниката „Кръгът на желанията“

Енергията на този ден ще изпълни всички ваши планове и желания, ще привлече благоприятни и творчески енергии във вашия живот. Създайте програма на вашето бъдеще тук и сега. Но горните условия трябва да бъдат съобразени за по-добър успех.

Това е отдавна известна техника за привличане на желаното. Хората, които я правят, остават поразени от това как се променят събитията в живота им.

На празен и чист лист хартия начертайте кръг обратно на часовниковата стрелка. В този кръг поставете ваша снимка и напишете какво искате да привлечете в своя живот. Може да направите рисунка на това, което искате да имате.

След това начертайте втори кръг по часовниковата стрелка, така че първия кръг да остане вътре. След това трети по-голям кръг.

В празното пространство между кръговете напишете: „Аз съм заобиколен/а от трите кръга (пръстена) на силата. Аз съм заобиколен/а от Енергията на Съзиданието и реализацията на моите планове и желания.“

Написаното ще служи като защитен щит, така че да пази плановете ви от негативните енергии и влияния. Прочетете написаното от вас и поставяте този лист с кръговете на място, където често пребивавате. В течение на месеца ще работите с тези кръгове, като ги четете отново, медитирате и мислите над тях.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5209 0

Водещи новини