Кармичен ден и за разрушение на старото

  • 08 септември 2023 06:03

  • 3222
  • 0
Кармичен ден и за разрушение на старото
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Рак от 08:01ч до 19:37ч на 10 септември

При Луна в Рак се изявява цялата гама от различни емоции. През това време се проявяват онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават ( особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. 

Лунен календар: 23-ти лунен ден от 00:05ч на 8 септември до 00:57ч на 9 септември

Този лунен ден е енергийно силен, но тази енергия събужда всички най-тъмни страни на човешката природа. Обстоятелствата или някои хора около вас може да ви провокират към гняв или други негативни емоции. Не се ядосвайте, не се дразнете в този ден, защото можете да си навредите много – агресивната енергия може да направи пробив в енергийното ви поле.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Необходим е самоконтрол. Не се препоръчва да се намирате на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. Бъдете спокойни, контролирайте емоциите, действията, думите си, така че по-късно да не съжалявате за предприетите действия и изречените думи.

Кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Не започвайте важни и сериозни дела, но може да довършвате започнатото. За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви.

Добре е да се прояви щедрост и великодушие, да се правят подаръци

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. Висок е рискът главата на семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск.

Желателно е въздържание от интимност. Жените трябва да бъдат много внимателни, да се пазят от агресия. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, ако не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи.

Неблагоприятно време за покупки.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3222 0

Свързани новини

Водещи новини