Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден

  • 03 септември 2023 13:22

  • 2696
  • 0
Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Овен до 18:01ч на 3 септември.

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората сега са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по- лошо. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

Луната е на празен ход от 14:58ч до 18:01ч. По време на бездействието ѝ е нежелателно да започвате нови неща.

Луната влиза в знак Телец в 18:01ч до 23:08ч на 5 септември

Лунен календар: продължава 18-ти лунен ден до 21:47ч

Този ден изисква благоразумие, сдържаност и повече внимание, тъй като е свързан с опасности.

Ако неправилно се използва енергията на деня, може да се появят неприятности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден. Не трябва да се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм.

Сексът днес води до неприятности със здравето

Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. Бъдете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от всяко тщеславие, егоизъм и илюзии.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се прекалява, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. Добре е по-малко да се спи. Опасни са силните миризми.

Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата.

Може денят да се окаже тежък за семейните отношения. Възможно е някой от близките ви да е в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, ще подсили паметта ви и интелектуалните възможности.

Следва 19-ти лунен ден от 21:47ч на 3 септември до 22:14ч на 4 септември

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2696 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини