Бъдете внимателни и предпазливи във всичко

  • 27 август 2023 06:00

  • 5186
  • 0
Бъдете внимателни и предпазливи във всичко
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 17:33ч на 28 август

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията. Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Лунен календар: продължава 11-ти лунен ден до 18:10ч 

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност. Това е символ на движение, път пълен с изпитания.

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. 

Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Ден, в който са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Не бъдете пасивни, но и да се претоварвате не бива. Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени неща. Да не се предприемат рисковани дейности. Може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай. 

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Идва Ретрограден Меркурий

Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори някоя невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. 

Подходящ ден за романтика и интимност, за забавление и разкрепостяване. Предразсъдъци и срамежливост остават на заден план и неустоимото желание за секс се разпалва. Обикновено в този лунен ден има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е невъзможно. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове. 

Следва 12-ти лунен ден от 18:10ч на 27 август до 19:00ч на 28 август

Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5186 0

Свързани новини

Водещи новини