Парите дадени за благотворителност в този ден, създават светла карма

  • 13 август 2023 05:55

  • 2319
  • 0
Парите дадени за благотворителност в този ден, създават светла карма
© Pixabay

Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна

Луната е в знак Рак до 13:37ч на 14 август

Настроението е доста променливо и нестабилно. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Не е най-доброто време за вземане на решения и необмислени действия. Нужна ни е комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора.

В дните на Рак са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Може да почувствате увеличение на апетита.

Лунен календар: 27 лунен ден 03:04ч на 13 август до 04:04ч на 14 август

Мистичен ден - време за откровения, познания и тайни. В този ден се задействат мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап. Ден на открития, прозрения, откриване на истината. Ако искате просветлението да слезе върху вас, освободете се от решаването на рутинни въпроси. Ежедневието и дребните въпроси само ще ви разсейват.

Прекарайте един ден в изследване на света. Днес интуицията е силна, с нейна помощ можете да получите тайни знания. За да придобиете това знание, се препоръчва да медитирате и да слушате вътрешните си чувства. Подходящо време за благотворителност. Счита се, че парите дадени за благотворителност в този лунен ден, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни. Може би ще срещнете нужните хора, ще попаднете на книга или филм, ще дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Опасни са пиянството, слушането на силна музика.

Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна.  Добре е сега да не се консумират цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Не се препоръчва да се купуват нови неща. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2319 0

Свързани новини

Водещи новини