Един от опасните и критични дни

  • 12 август 2023 05:55

  • 8844
  • 0
Един от опасните и критични дни
© Pixabay

Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна

Луната е в знак Рак от 01:53ч на 12 август до 13:37ч на 14 август

Когато Луната е в този знак се изявява цялата гама от различни емоции. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават ( особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието. Това е времето, в което може да се проявят онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. 

В дните на Рак са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка и мазна храна.

Лунен календар: 26 лунен ден от 02:10ч на 12 август до 03:04ч на 13 август

Този е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към спорове и конфликти. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности очакват тези, които не са предпазливи. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да подбирате внимателно с кого да общувате. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения.

За бизнеса е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Препоръчва се въздържание от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секс в  еднополови връзки и секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8844 0

Водещи новини