Не давайте личните си вещи на никого през този период

  • 22 юли 2023 05:54

  • 6916
  • 0
Не давайте личните си вещи на никого през този период
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Дева до 08:55ч на 23 юли

Хората при този транзит са по-практични, рационални и трезво мислещи. Изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си.

Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Благоприятно за търговията на дребно, за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Лунен календар: 6 лунен ден от 10:24ч на 22 юли до 11:26ч на 23 юли

Първият от благословените дни – спокоен и мирен. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците. И трябва да обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмнитею облаци съобщават за дисхармония.

Пасивността в този ден е опасна

Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Ден за получаване на любов и благодат. Да не се нарушава неговата мека атмосфера с битови скандали, да не се изпускат нервите. Трябва да се забравят всички обиди, да не се изразява недоволство по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Не давайте личните си вещи на никого през този период. Смята се, че човекът, на когото давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и късмета: те ще „изтекат” като вода или "ще отлетят" като птицата на 6-ия лунен ден.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време.

Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела като се отдели повече време за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни. Могат да се започват нови дела.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В този лунен ден секса укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това.

Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време. Ако не искате да се подстригвате, то можете само да подравните косите си. Те ще растат бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е гарантиран богат живот.

Подходящо е за покупки, свързани с творческа и интелектуална дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, химикалки, консумативи за рисуване, музикални компактдискове, билети за театър, билети за музеи и т.н. Проблеми могат да възникнат при придобиването на всичко останало. Също така днес можете да си купите бебешки дрехиза растеж.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6916 0

Свързани новини

Водещи новини