Отваря се мощен енергиен портал 7 7 7

  • 07 юли 2023 14:13

  • 21449
  • 0
Отваря се мощен енергиен портал 7 7 7
©
Слушай новината Слушай новината

На 7 юли се отваря енергиен портал. Това е най-мощният и високо-вибрационен портал в годината до момента. Влиянието ще продължи до 28 юли. Време за интроспекция, самооценка на различни аспекти на живота и духовно израстване.

Запалете светлосиня свещ (в краен случай бяла) и я палете по-малко всеки ден до 28 юли, когато окончателно трябва да изгори и отправяйте своите желания, молитви и благодарност към Вселената.

На 7, 14, 21 и 28 юли се облечете в бяла дреха, за да се пречистите. Почистете пространството около себе си чрез благовония. По този начин ще привлечете благословии по пътя си!

Порталът 7/7/2023 или тройно 7, се свързва със стимулирането на мъдростта и хармонията в живота ни. Това ни подтиква да забавим темпото и да обмислим нашите действия, което в крайна сметка води до духовен растеж.

Какво е посланието, което идва до нас през тройната 7-ца и този енергиен портал? Числото 7 е свързано с планетата Нептун – мистичното, Божественото, духовността. В нумерологията 7 е едно от най-мощните числа, тъй като представлява мъдростта за преодоляване и връзката с мистичното. Седмицата (7) представлява търсенето на знание, връзката с божественото, интуицията, съвършенството и дълбокия анализ.

Практикувайте медитация, потърсете връзка с духовни наставници. При тази медитация можете да разберете какво трябва да направите, за да намерите истинското си щастие. Отговорите може да не дойдат веднага, но докато преминавате през този процес, вие постепенно ще ги откриете.

За да се приведете в съответствие със същността на тройното седем, потърсете моменти на самота и се свържете със спокойствието и лечебното въздействие на природата. Намерете спокойствие в тихи природни места – парк, гора, край водоизточници, енергийни и свещени места.

Ето един ритуал, който можете да изпълните:

Вземете един по-голям лист и във всеки горен ъгъл напишете 777.

В центъра на листа напишете своето желание все едно е вече изпълнено. Например: „Аз имам добре платена и интересна работа.“ „Аз съм здрав/а“.

Сгънете листа на 7 и го поставете под възглавницата си, оставайки там до 25 юли, когато отново ще имаме 777.

В този ден трябва да го извадите листа и да го изгорите. Може по всяко време на деня, но най-добре е, ако може да е в 07:00, 19:00 или 16:00 часа. След като листът бъде изгорен, пепелта трябва да се зарови в земята (може саксия), за да се закотви желанието и енергията.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
21449 0

Свързани новини

Водещи новини