Седмичен хороскоп от 03 до 09 юли

  • 03 юли 2023 09:23

  • 9030
  • 0
Седмичен хороскоп от 03 до 09 юли
©

Астро-аспекти

На 3 юли Пълнолуние в знак Козирог

На 7 юли Меркурий секстил Уран

Луната през седмицата се движи през знаците –  Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 6, 8 и 9 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 3, 4, 5, 6, 8, 9 юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

04.07. 19:46 - 04.07. 20:31
06.07. 16:43 - 06.07. 20:34
08.07. 21:23 - 08.07. 22:20

Овен - Тази седмица ще има ускорен темп и това може да причини изтощение на мнозина. Дори да се появят някои малки проблеми, трябва да ги приемате много спокойно и да ги решавате, без да прибягвате до специални трикове. Неочаквани обстоятелства, които могат да възникнат, е вероятно да ви принудят да направите някои промени. Гледайте на всичко като на нови възможности. Не се старайте да задоволявате винаги очакванията на другите.  Дайте на хората, които са близо до вас вниманието, което заслужават, но не пренебрегвайте и себе си. Новите двойки ще продължат с малки стъпки напред и ще могат да търсят потвърждения за своите чувства.

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 3, 4

Телец - Седмицата ще бъде пълна с доста ангажименти и едва през уикенда ще можете да намерите малко свободно време за почивка. Доволни сте от постигнатото досега. Тези дни ще трябва да обърнете повече внимание на приятел или роднина, който преминава през труден период. Това определено може да изисква вашата емоционална или финансова помощ, грижи, съвет или подкрепа. Ще бъдете фокусирани върху всичко, свързано с дома, семейството и личния живот. Ще се ръководите от идеята да внесете нещо свежо и различно в жизненото си пространство. Много от вас вече се занимават с проекти за реконструкция или планират интензивно преместване или може би купуване на имот.

Благоприятни дни- 3, 4, 7, 8

Неблагоприятни дни- 5, 6

Близнаци - Нещата определено ще се развият в много различни посоки. Ще бъдете емоционални, податливи на флирт или нови приключения. В момента Меркурий е в дома на парите ви и ви насърчава да излезете с нови идеи, свързани с печеленето на пари. Марс ви дава достатъчно енергия и мотивация, за да превърнете тези идеи в реалност. По този начин успехът зависи от вашия избор, така че не разчитайте твърде много на съветите на другите. Бъдете внимателни в края на седмицата, особено в петък, защото може да се случи нещо неочаквано, което да се отрази на вашето благополучие.

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 7, 8

Рак - Слънцето ще ви даде огромни количества енергия, както и възможност да се почувствате подмладени. Меркурий ще ви насърчи да сте отворени към света. Венера ви подпомага в общуването. Освен това мнозина ще поискат да подновят гардероба си или да подобрят външният си вид. Не трябва да пренебрегвате Марс, който постоянно ще ви дава възможности да покажете на света какво знаете и можете да направите. Ще създавате страхотно впечатление у околните. Възможностите, които ще ви се предоставят сега са обещаващи и не бива да ги пропускате.

Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 3, 4

Лъв - Имате конкретни очаквания, свързани с някакво събитие. Възможни са неочаквани разходи, които ще изискват основен преглед на личния ви бюджет. Можете да постигнете много с относително малко усилия.  Имайте предвид, че от всичко, което искате, най-лошото, което може да стане, е да се изгубите в собствените си желания и планове. Опитайте да разгърнете цялата си енергия и да я вложите в действия. Имате зелена светлина във всичко, така че може да действате. Знаете приказката, че който не рискува, той не пие шампанско! Бъдете щедри в любовта, но се опитайте да не доминирате в отношенията. 

Благоприятни дни- 9

Неблагоприятни дни- 5, 6

Дева - Ще се чувствате най-комфортно в уединение. Предпочитате да работите самостоятелно и да избягвате колегите, така ще запазите идеите и плановете си в тайна. Тази седмица може би ще трябва да вземете трудно за вас решение. Можете да получите покана за публично събитие, културно мероприятие или нещо друго. През седмицата можете да вземете неочаквано решение да купите или продадете нещо.  Възможно е да получите неочакван импулс да направите нещо интересно за дома си: да купите нови мебели, домакински уреди или други. А можете да решите да поканите гости без конкретна причина. 

Благоприятни дни- 3, 4

Неблагоприятни дни- 7, 8

Везни- Тази седмица ще имате много задачи. Много хора са готови да ви помогнат, защото ви обичат или ви съчувстват. Ще притежавате достатъчно енергия и способности да решавате проблемите си и сами. Ще имате възможност да изчистите някакви недоразумения. Не се старайте да угодите на всички, вместо това се опитайте да преценявате и да действате справедливо. Периодът за някои ще е изпълнен с развлечения, социални събития, които могат да включват различни събирания. Не отказвайте пътувания и пикници, тъй като това ще бъде чудесен начин да се освободите от стреса, извън работата. 

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 3, 4

Скорпион- През седмицата ще се увеличат задълженията и задачите. Ако си съставите подробен план и стриктно го спазвате, това ще ви помогне успешно да приключите с нещата. В момента всичко работи във ваша полза и нещата вървят точно така, както е добре за вас. Ще се чувствате отлично, ще бъдете много по-енергични и оптимистично настроени. Можете да получите важно предложение, което изобщо няма да ви изненада. Възможно е да получите пари, от очаквани или неочаквани източници. Избягвайте спорове и разногласия с трудни хора или такива, които не познавате много добре. Внимавайте с новите си познати. 

Благоприятни дни- 3, 4, 7, 8

Неблагоприятни дни- 5, 6

Стрелец - Очертава се силна, продуктивна и интензивна седмица за повечето от вас. Ще имате възможност да изпълните задачите, които сте планирали. Бъдете много внимателни във финансовите си дела, ако получавате пари, подписвате договори с банки, кредитни организации и др. Ако не сте сигурни в нещо, потърсете компетентен съвет или съберете допълнителна информация. Приятна изненада ще имате през следващите дни. Ако съумеете да действате правилно, ще успеете да завъртите “колелото на късмета”. За да успеете във всичко, разпределете задачите си по степен на важност. 

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 7, 8

Козирог - Тази седмица ще сте по-оптимистични настроени относно плановете си за бъдещето. Ще се чувствате свободни и мнозина ще прекарат време в търсене на забавления. Сега за повечето от вас ще бъде важно да запазите умствената и емоционална стабилност, за да можете да мислите трезво и да вземате практични, мъдри решения. През следващите дни ще имате възможност да изпитате приятни емоции. Личният ви живот ще бъде интересен, но като цяло ще зависи от вашето настроение, емоции и понякога от капризите ви. Очаквайте много добра комуникация с другите, което със сигурност ще ви донесе някои нови възможности и ще ви доведе до нови решения. 

Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 3, 4

Водолей - Тези дни ще имате възможности да създадете нови приятелства с хора, с които имате общи интереси или бизнес. Звездите сигнализират да бъдете с повишено внимание.  Намирате се на етап, в който можете да коригирате недоразуменията, да върнете някого в живота си или дори да превърнете враг в приятел. Използвайте чувството си за хумор, чар, търпение и направете всичко възможно, за да донесете спокойствие и доверие на другите. Любовният ви живот може да бъде непредсказуем. Бъдете активни в намирането на партньор, ако сте свободни и използвайте всички функции: онлайн платформи за запознанства, приятели сватовници. 

Благоприятни дни- 9

Неблагоприятни дни- 5, 6

Риби- Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за професионалното развитие на мнозина. Ще постигнете някакъв успех или удовлетворение от работата. Предстои среща или важен разговор, където трябва много търпение от ваша страна. Важно е да умеете правилно да изразявате мислите си, за да няма недоразумения и да не бъдете разбрани погрешно. Периодът е благоприятен за пътувания. Нужно е да прекарвате повече време с партньора си, за да подновите отношенията във всички аспекти, да имате по-задълбочено общуване Вложете повече въображение във вашите интимни моменти. Свободните представители на знака да обърнат внимание на човека, който не е безразличен към тях. 

Благоприя дтнини- 3, 4

Неблагоприятни дни- 7, 8

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9030 0

Свързани новини

Водещи новини