Вселената помага за реализиране на плановете

  • 27 юни 2023 06:03

  • 5292
  • 0
Вселената помага за реализиране на плановете
© Pixabay

Луната е в знак Везни до 11:57ч на 28 юни

Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Луна във Везни прави хората  склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:40ч

Подходящо за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност, сдържаност, безразличие. Да се ограничат контактите и да се избягват спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Може да се проявят вашите слабости и страхове, проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно.

Следва 10 лунен ден от 14:40ч на 27 юни до 15:47ч на 28 юни

Плановете могат да се привеждат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага за реализиране на плановете.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. Ще е много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Намаляването на силата и лошото здраве през този лунен ден показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията ви. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. Болестите на 10 лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологични болести.

Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно - богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм,  често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5292 0

Свързани новини

Водещи новини