Добре е да проявите щедрост, да раздадете нещо, да подарите, но ако е от сърце

  • 19 юни 2023 07:06

  • 3418
  • 0
Добре е да проявите щедрост, да раздадете нещо, да подарите, но ако е от сърце
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Рак до 01:05ч на 21 юни.

Луната в Рак ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Настроението става променливо и нестабилно. Нашите преживявания сега са по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Нужно е да си осигурим комфортна обстановка. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. 

Мислете за хубави неща, защото сега мисълта ви има силата да се въплъщава

Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези. В тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. 

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:20ч на 19 юни до 07:18ч на 20 юни

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Всичко, което се появи сега в живота ви, трябва с благодарност да се приеме, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент. 

Сега най-важното е да попаднете в “струята” на живота. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всякакви съмнения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако така започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане. 

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не се допускат негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако днес чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. 

Добре е да проявите щедрост, да раздадете нещо, да подарите, но ако е от сърце и без всякакво съжаление. Скоро Вселената ще ви дари с повече под една или друга форма. 

Цялостното настроение влияе върху здравето. Денят се счита за оптимален за извършване на уелнес процедури, упражнения, йога. На този ден се събужда добър апетит. Вашето тяло е в състояние да избере правилната храна за него. Можете да ядете каквото ви се иска. Основното нещо е да не прекалявате. Добър ден за започване на диета, но гладуването е най-доброто решение. Днес не се препоръчва да се консумират много течности.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3418 0

Водещи новини