Отношенията в този ден често са напрегнати

  • 17 юни 2023 05:59

  • 3142
  • 0
Отношенията в този ден често са напрегнати
© pixabay

Луната е в знак Близнаци до 13:59ч на 18 юни

Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и заключения, общата подвижност. Провокира да се захванете с няколко неща едновременно, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Подходящ период за обучение, изпити, научна, творческа, интелектуална работа, за кореспонденция, събиране на информация. Можете да си купите всичко, което не е предназначено за дълъг период на употреба. Не се препоръчват покупки на недвижими имоти, мебели.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

Лунен календар: 29 лунен ден от 04:45ч на 17 юни до 05:29ч на 18 юни

Един от най-тежкитe дни на месеца, в който се активизират тъмните сили на астрално равнище. В лунният календар този ден е определен като сатанински. 

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели.

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страхове. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес при много хора ще са характерни силна раздразнителност, депресия, главоболие, обостряне на хронични заболявания, необосновани страхове и безпокойство. Тъмни мисли и предчувствия могат да ви завладеят. В такова състояние е трудно да се даде обективна оценка на събитията, да се вземат решения, да се ангажирате с отговорна работа. Отпуснете се, ако има такава възможност, не се претоварвайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. 

Избягвайте масови мероприятия и по възможност пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности. 

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. 

Да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните. Пийте колкото е възможно повече разтопена вода: тя пречиства както физическото, така и енергийното тяло. Чудесно е, ако днес изпиете 2-2.5 литра.

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да се изяснявате, да влизате в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякакъв вид сексуални удоволствия. Сега това няма да ви донесе хубави емоции, точно обратното – може да имате неприятности. 

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3142 0

Свързани новини

Водещи новини