Меркурий секстил Нептун

  • 08 юни 2023 16:47

  • 1236
  • 0
Меркурий секстил Нептун
©

На 9 юни между Меркурий и Нептун се оформя аспект секстил. Въпреки, че този транзит няма мощен ефект, той ви дава възможност за състрадателно разбиране в общуването с другите. Духовните хоризонти се разширяват, интуицията и артистичните умения се развиват.

Вашето въображение и интуиция ще се увеличат и ще се окажат полезни, за да ви отведат на правилното място в точното време. В периоди на транзити на Меркурий в нас преобладават рационалните мотиви, а не емоционалните.

Може да имате откровения чрез съня или разкриващи се видения. Ако притежавате латентни способности, може да се проявят и засилят екстрасензорните ви усещания. Във всеки случай не трябва да се злоупотребява с наркотици, алкохол и психотропни средства, а да се използват начини за прочистване на тялото и дома, както и медитация за прочистване на ума.

Този аспект творчески стимулира нашето въображение, дава ни голямо вдъхновение и способност да разбираме идеи, които са твърде неосезаеми, за да може рационалният ум да ги схване. Ставате вдъхновени и можете да вдъхновявате другите с думите си, успявате да предадете своите идеи на другите.

Ставате артистично по-чувствителни, въображението ви е бурно. Ако се интересувате от изкуство, музика, поезия, това е период на творчески прилив. Ще изпитате по-голяма наслада от музиката, изкуството. Тъй като сме по-вдъхновени и творчески настроени, може да се появят красиви артистични и литературни творения.

Толерантността и разбирателството ще помогнат на контактите между хората, ще станат по-приятни, но и ще помогнат за изглаждане на враждебността. Хората по това време са по-чувствителни, по-често изпитват желание да бъдат подкрепящи, съпричастни, разбиращи и възприемчиви към желанията и проблемите на другите хора, както и да се внесе мир, хармония и красота в околната среда. 

Седмичен хороскоп от 5 до 11 юни

Чувството за общност може да доведе до колективни, идеологически, мистични или религиозни прояви. Вярата ще движи хората. Енергийно силни места, храмове, места за поклонение могат да привлекат повече вниманието.

При този транзит могат да се допуснат грешки, така че избягвайте да подписвате договори под това влияние.

Доверете се на интуицията си и следете за някои почти незабележими сигнали от Вселената. Може да изпитате телепатично общуване, както и истински духовни връзки с хората. Мислите си за някого и този човек се обажда или идва в дома ви. Възможни са неочаквани срещи. Могат да се случат магически съвпадения. Настройте се към най-добрите енергии на Вселената. Ангелите могат да прошушнат добри съвети в ушите ви...

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1236 0

Свързани новини

Водещи новини