Всичко, което се случва днес с вас и около вас, е в известен смисъл огледало на вътрешното състояние

  • 06 юни 2023 06:00

  • 4566
  • 0
Всичко, което се случва днес с вас и около вас, е в известен смисъл огледало на вътрешното състояние
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Козирог до 11:43ч на 7 юни

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. В тези дни е по-трудно да се изразяват емоциите. Даже тези, които обикновено са емоционални, сега стават по-уравновесени. Мислите са устремени към практическата страна на нещата.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 23:59ч 

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Символ на деня е огледалото, а символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Всичко, което се случва днес с вас и около вас, е в известен смисъл огледало на вашето вътрешно състояние, на вашата душа. Събитията, хората и мненията отразяват кой сте. Отношението на хората и събитията на деня освен, че отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Новите дела са неудачни. Енергията на деня прави човек пасивен. Неблагоприятно време за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа. 

Денят не подхожда за общуване, освен с най-близките хора. Ако тръгнете да изяснявате отношенията, рискувате още повече да се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката. 

Добре е да се спи по-малко. Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. 

Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да се претоварват бъбреците, да се пият по-малко течности, да не се ядетежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. 

Секс не се препоръчва. Неподходящ ден за зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Грижите за растения по-добре също да отложите. 

Следва 19 лунен ден от 23:59ч на 6 юни до 00:44ч на 8 юни

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4566 0

Водещи новини