Труден и сложен ден – изисква се предпазливост

  • 03 юни 2023 07:24

  • 4496
  • 1
Труден и сложен ден – изисква се предпазливост
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Стрелец от 08:05ч до 10:32ч на 5 юни

В този знак Луната създава емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви.

Най-мощният енергиен ден

В такива дни особена енергия притежават билковите настойки направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 20:39ч

Денят е със силна енергия като предния ден, но по-труден и сложен. Тази енергия трудно може да се използва, затова бързо се изразходва. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен.

Всички неща започнати днес са обречени да срещат препятствия и да се „смесват” с отрицателна енергия. Бъдете предпазливи и внимавайте да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти. Запазвайте спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблиците на емоциите. Бъдете по-внимателни към околните.

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радост практически трудно се намират. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини.

Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги и празни разговори. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Всички положителни и отрицателни качества у човек се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се влиза в конфликти с близки хора, ако държите на отношенията.  

Следва 16 лунен ден от 20:39ч на 3 юни до 21:54ч на 4 юни

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4496 1

Коментари 1

Добави коментар

2023.06.03 | 19:05

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини