Най-мощният енергиен ден

  • 02 юни 2023 05:58

  • 7586
  • 0
Най-мощният енергиен ден
© pixabay

Луната е в знак Скорпион до 08:05ч на 3 юни

При Луна в Скорпион, подсъзнанието става много активно, а интуицията се засилва, както и желанието да се разбере скритото, необяснимото. Емоционалната сфера е претоварена, емоциите са напрегнати и могат да се „излеят“ неконтролируемо върху другите. Повишена критичност, подозрителност, чувство за собственост. Избягвайте големи събирания; по-добре е да отложите семейните тържества за друг период (емоционалното напрежение може да доведе до скандали).

Препоръчва се: да се занимавате с творческа, интелектуална работа, която изисква ентусиазъм и много енергия. Периодът е добър за тестване на нови технологии, работа свързана с огън и метал. Благоприятно време за разкриване на тайни, намиране на изгубени вещи. Можете да започнете ремонти, свързани с унищожаването на ненужно и остаряло, но трябва да внимавате при работа с инструменти.  Бъдете внимателни в метрото, когато работите под земята.   

Не се препоръчват: хирургични интервенции в областта на слабините, половите органи и цялата отделителна система, ендокринните жлези, дебелото черво, бъбречното легенче, пикочните пътища. 

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 19:22ч 

Това е енергийно най-мощният ден на лунния месец. Хубаво е да се започват нови дела, ще бъдат успешни. Идеално време за вземане на важни решения. За пасивните хора не е благоприятен деня. Сега не  е време за почивка. 

Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие, меланхолия. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. 

Физическата работа под каквато и да е форма е много полезна. Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти и строителни работи.

Очите сега са особено чувствителни, опитайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. 

14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото. 

Следва 15 лунен ден от 19:22ч на 2 юни до 20:39ч на 3 юни

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7586 0

Водещи новини