Магически ден, чийто символ е Колелото на съдбата

  • 01 юни 2023 05:57

  • 10486
  • 0
Магически ден, чийто символ е Колелото на съдбата
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Скорпион от 02:46ч до 08:05ч на 3 юни

Когато Луната е в Скорпион, подсъзнанието става много активно: интуицията се засилва, както и способността да се разбере скритото, необяснимото. Емоционалната сфера е претоварена, емоциите са напрегнати и могат да се „излеят“ неконтролируемо върху другите. Повишена критичност, подозрителност, чувство за собственост. Избягвайте големи събирания; по-добре е да отложите семейните тържества за друг период (емоционалното напрежение може да доведе до скандали).

Препоръчва се: да се занимавате с творческа, интелектуална работа, която изисква ентусиазъм и много енергия. Периодът е добър за тестване на нови технологии, работа свързана с огън и метал. Благоприятно време за разкриване на тайни, намиране на изгубени вещи. Можете да започнете ремонти, свързани с унищожаването на ненужно и остаряло, но трябва да внимавате при работа с инструменти.  Бъдете внимателни в метрото, когато работите под земята.  

Не се препоръчват: хирургични интервенции в областта на слабините, половите органи и цялата отделителна система, ендокринните жлези, дебелото черво, бъбречното легенче, пикочните пътища.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 18:08ч

Ден на вербалната магия и включване на Божествената енергия

13 е числото на Прозерпина. Числото за намиране на нова хармония, напълно уникална, различна от обичайните идеи, създаване на свой собствен свят. Контакти и връзки с друг свят. 13 е и числото на Демиурга - създателят, творецът.

Символ на деня е Колелото на съдбата. На този ден става трансмутация на ума и има възможност да се получи прозрение. Осъществява се алхимията на духа и се засилва процеса на протичане на астралната енергия през меридианите. Тази енергия се нарича прана или ци. Следователно, на 13-ия лунен ден е необходимо да се занимавате с прочистване на енергийните канали, дихателни упражнения и умствено прочистване, за да насърчите процеса на алхимия на мисълта, трансмутация на ума и духа.

Мистично влияние: Магически ден. Този ден става натрупване на информация, коригиране на миналото. Този ден е свързан и с кармата, защото колелото е нашият живот, а чекръкът дърпа нишките на живота. Трябва да помислим за нашата карма, за това какво правим на този етап от живота, каква карма навиваме на въртящото се колело на нашия живот и какво сме натоварили на това колело през всичките изминали години.

Особено внимание трябва да се отдели в този ден на знаци, които се срещат под формата на символи, шарки, пентакли. Чрез тях можете да достигнете нови нива на информация, да привлечете съмишленици, да се присъедините към „вашия“ егрегор.

Могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят.

На 13-ия лунен ден Луната дава енергия за обновление, както на душата, така и на тялото. Моментът е подходящ да се погрижите за здравето и красотата си. През този период е добре да се правят процедури за подмладяване на кожата. В този ден можете да премахвате бръчки, петна и др.

13-ти лунен ден е свързан с панкреасът и Хара чакра, която се намира на два пръста под пъпа. От нея излизат две нишки на живота ни: едната по часовниковата стрелка, другата обратно. Това са две енергии, които получаваме от Космоса и Земята и пропускаме през себе си. Следователно Хара чакра се свързва с въртящото се колело, с нашата карма. Необходимо е да се концентрирате в този ден върху Хара. Ако имате схващане на ръцете, това ще бъде знак, че правите нещо нередно в този ден.

Следва 14 лунен ден от 18:08ч на 1 юни до 19:22ч на 2 юни

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10486 0

Свързани новини

Водещи новини